回覆主題 回覆主題
5頁(共5頁) WaLaDiver 潛水討論區 / 潛水器材區 Diving Equipment / 打唔漲BCD  前往頁面 上一頁  1, 2, 3, 4, 5

發表文章主題: 發表於: 30 五月 2006, 13:49
anson
Sunday Diver

Hugh 寫到:
BWRAF......

我O仔阿Sir話係...Big Women Really Are Fun..... anmachen

呢句易記好多! anmachen

引言回覆
檢視會員個人資料 發送私人訊息  
發表文章主題: 發表於: 30 五月 2006, 14:06
chris2046
營養師/虹膜師

F 係咩...

發表文章主題: 發表於: 30 五月 2006, 14:11
奇云
@

chris2046 寫到:
F 係咩...

Final OK

引言回覆
檢視會員個人資料 發送私人訊息 MSN Messenger
發表文章主題: 發表於: 30 五月 2006, 14:12
奇云
@

anson 寫到:

buddy check 果5件野係乜, 你可唔可以提下我?

B - Buoyancy
W - Weights
R - Releases
A - Air
F - Final OK:

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 30 五月 2006, 14:14
奇云
@

jerry3547 寫到:
YF24 寫到:
anson 寫到:
係條氣喉甩左, 計正冇乜可能會自己甩, 可能插唔實自己又唔覺, 潛左兩個 dive 先甩, 咁都好, 下次識得 check 多樣野先落水 verlegen

下次潛水要睇下先

但係可能插唔實的話BUDDY CHECK應該發現喎,邊個係你buddy!!!
應該check吓BCD打唔打到喎~~~
邊個係你教練~~

咪玩啦..上次你都無幫我check....邊個係你教亂 呀

lachtot lachtot lachtot 抵死, 比人捉痛腳

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 30 五月 2006, 14:20
chris2046
營養師/虹膜師

奇云 寫到:
anson 寫到:

buddy check 果5件野係乜, 你可唔可以提下我?

B - Buoyancy
W - Weights
R - Releases <-------即係....????
A - Air
F - Final OK:

發表文章主題: 發表於: 30 五月 2006, 14:38
奇云
@

扣、魔術貼o個 d 衰o野有冇扣好/鬆脫, 支樽穩唔穩

發表文章主題: 發表於: 30 五月 2006, 15:21
anson

F又唔記得, R又唔記得, 原來你個死仔都唔記得點做 BUDDY CHECK! 唔怪得你都冇幫我 check 啦! kopfnuss

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 30 五月 2006, 15:23
anson

Kev, 我依稀記得好似有一樣野叫做5點落水法, 你知唔知係乜?

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 30 五月 2006, 16:37
奇云
@

係真唔係呀 grbel 1點2點3點4點落水唔得咩 grbel 5點好d嫁 igitt
唔知係乜喎 fliehen

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 01 六月 2006, 23:17
chris2046
營養師/虹膜師

anson 寫到:
F又唔記得, R又唔記得, 原來你個死仔都唔記得點做 BUDDY CHECK! 唔怪得你都冇幫我 check 啦! kopfnuss

我記得問 ...一級得唔得...有無開氣...原帶...打左bc 未...

你唔見我成日問你打左未咩...你件野咁貼身
ups

發表文章主題: 發表於: 02 六月 2006, 09:00
anson

anson 寫到:

我記得問 ...一級得唔得...有無開氣...原帶...打左bc 未...

你唔見我成日問你打左未咩...你件野咁貼身
ups

件BC係貼身, 但係我上個禮拜特登試下唔拉緊哂D帶, 落到水浪浪下喎, 等我減番二三十磅應該好D

引言回覆
5頁(共5頁)
回覆主題 回覆主題
前往頁面 上一頁  1, 2, 3, 4, 5
 WaLaDiver 潛水討論區 / 潛水器材區 Diving Equipment / 打唔漲BCD

前往: 

無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票
無法 在這個版面附加檔案
可以 在這個版面下載檔案