回覆主題 回覆主題
1頁(共1頁) WaLaDiver 潛水討論區 / 為食站 Yummy Yummy / 芝士蛋糕~~~(南丫島)  

發表文章主題: 芝士蛋糕~~~(南丫島) 發表於: 15 二月 2009, 00:14
jerry3547
世紀大笨豬

Moderator

我既蒸餾咖啡~~

小moon女既唔知咩咩咩蜜喎~~~

登~登~登~登~~好好味既焗蘋果芝士蛋糕呀~~~

整多張近鏡先~~~

小moon女既黑松露朱古力蛋糕呀~~~

清場~~~好味呀~~~

http://hk.myblog.yahoo.com/jerry3547/
  引言回覆
檢視會員個人資料 發送私人訊息 MSN Messenger
發表文章主題: 發表於: 15 二月 2009, 01:50
chris2046
營養師/虹膜師

新機wor......
下次去食日本野...好正..好滿足架

發表文章主題: 發表於: 16 二月 2009, 11:24
肥鸚鵡
Moderator

Moderator

唔止新機, 仲有新鏡

引言回覆
檢視會員個人資料 發送私人訊息  
發表文章主題: 發表於: 16 二月 2009, 11:59
jerry3547
世紀大笨豬

Moderator

支餅鏡影出來 d 相都唔錯呀~~~

http://hk.myblog.yahoo.com/jerry3547/
  引言回覆
發表文章主題: 發表於: 16 二月 2009, 12:04
anson
Sunday Diver

大光圈係好玩d lol

我想問下你個ISO點解長set400, 唔較低少少

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 16 二月 2009, 12:31
jerry3547
世紀大笨豬

Moderator

anson 寫到:
大光圈係好玩d lol

我想問下你個ISO點解長set400, 唔較低少少

ISO 呢樣野係好高深呀~~~~

懶......

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 16 二月 2009, 14:26
chris2046
營養師/虹膜師

jerry3547 寫到:

咁係你影得唔錯傘...... verlegen

發表文章主題: 發表於: 16 二月 2009, 14:30
肥鸚鵡
Moderator

Moderator

chris2046 寫到:

佢都唔買支F1既鏡+FF機 anmachen

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 17 二月 2009, 01:21
chris2046
營養師/虹膜師

肥鸚鵡 寫到:
chris2046 寫到:

佢都唔買支F1既鏡+FF機 anmachen

溫室效應呀... king grin

1頁(共1頁)
回覆主題 回覆主題
 WaLaDiver 潛水討論區 / 為食站 Yummy Yummy / 芝士蛋糕~~~(南丫島)

前往: 

無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票
無法 在這個版面附加檔案
可以 在這個版面下載檔案