回覆主題 回覆主題
3頁(共3頁) WaLaDiver 潛水討論區 / 潛水點滴 Diving WaLaWaLa / 潛水其間見到d海洋生物, 想話比buddy聽.... 有冇專用手勢來代表呢  前往頁面 上一頁  1, 2, 3

發表文章主題: 發表於: 16 三月 2009, 11:39
anson
Sunday Diver

我想問下, 如果lost左buddy, 有乜手號可以話畀佢知我同佢失散左? grbel

引言回覆
檢視會員個人資料 發送私人訊息  
發表文章主題: 發表於: 16 三月 2009, 11:40
肥鸚鵡
Moderator

Moderator

anson 寫到:
我想問下, 如果lost左buddy, 有乜手號可以話畀佢知我同佢失散左? grbel
ww barb ww barb ww barb

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 16 三月 2009, 11:55
anson

ww barb
唔通, 莫非, 難道, 就係拿住條海參fing fing下 lol

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 17 三月 2009, 10:39
奇云
@

anson 寫到:
ww barb
唔通, 莫非, 難道, 就係拿住條海參fing fing下 lol

搵唔到海參呢 grbel

引言回覆
檢視會員個人資料 發送私人訊息 MSN Messenger
發表文章主題: 發表於: 17 三月 2009, 12:38
anson

奇云 寫到:
anson 寫到:
ww barb

ein licht geht auf 我諗到!

首先搵返個buddy, 同佢講搵唔到海參,
所以暫時唔可以通知佢失buddy,
之後再慢慢搵海參, 搵到之fing下佢,
成功通知左buddy之後, 再跟書做返,
搵一分鐘, 唔見人就升水等

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 17 三月 2009, 13:29
奇云
@

anson 寫到:
奇云 寫到:
anson 寫到:
ww barb

問題又o黎啦, 有乜手號可以話畀佢知我搵唔到海參 verlegen

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 17 三月 2009, 13:52
anson

奇云 寫到:
anson 寫到:
奇云 寫到:
anson 寫到:
ww barb

問題又o黎啦, 有乜手號可以話畀佢知我搵唔到海參 verlegen
好易之嘛, 指下條海參,
再攤開雙手, 就代表搵唔到海參

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 17 三月 2009, 13:54
奇云
@

anson 寫到:
奇云 寫到:
anson 寫到:
奇云 寫到:
anson 寫到:
ww barb

果然係一個好buddy 2 daumen hoch 你好叻呀 lol

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 17 三月 2009, 15:58
OJ
橙汁

奇云 寫到:
anson 寫到:
奇云 寫到:
anson 寫到:
奇云 寫到:
anson 寫到:
ww barb

果然係一個好buddy 2 daumen hoch 你好叻呀 lol

上黎 Wala 真係 day day 都學到野呀! 2 daumen hoch

發表文章主題: 發表於: 17 三月 2009, 20:09
chris2046
營養師/虹膜師

我可以想像精神病院係一個好開心既地方

發表文章主題: 發表於: 17 三月 2009, 22:21
小红帽
紅帽小海豚

chris2046 寫到:
我可以想像精神病院係一個好開心既地方
verlegen verlegen verlegen

引言回覆
3頁(共3頁)
回覆主題 回覆主題
前往頁面 上一頁  1, 2, 3
 WaLaDiver 潛水討論區 / 潛水點滴 Diving WaLaWaLa / 潛水其間見到d海洋生物, 想話比buddy聽.... 有冇專用手勢來代表呢

前往: 

無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票
無法 在這個版面附加檔案
可以 在這個版面下載檔案