回覆主題 回覆主題
3頁(共3頁) WaLaDiver 潛水討論區 / Free Diving/ 蹼泳/ 水底曲棍球專區 / Freediving course  前往頁面 上一頁  1, 2, 3

發表文章主題: 發表於: 08 六月 2009, 21:00
alberthong
新朋友

Hello everyone, I am albert. I am new to this forum and I am interested in joining the freediving course. Could anyone provide me with more details?

引言回覆
檢視會員個人資料 發送私人訊息  
發表文章主題: 發表於: 08 六月 2009, 21:17
maleung
行行企企

Moderator

albert, 第一班尋日已經開始, 第二班可能係七月,
如果有其他問題可以 PM 我留電話比我!

檢視會員個人資料 發送私人訊息 發送電子郵件 參觀發表人的個人網站 MSN Messenger
發表文章主題: 發表於: 10 十二月 2009, 11:28
paul2465
新朋友

大家好,新人報報到,我又有興趣呀!!可唔可以俾多d資料,係邊到上堂同埋咩野會呀??

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 10 十二月 2009, 16:34
jerry3547
世紀大笨豬

Moderator

paul2465 寫到:
大家好,新人報報到,我又有興趣呀!!可唔可以俾多d資料,係邊到上堂同埋咩野會呀??

不過家陣冬天開始凍啦~~~~係都要等下年啦~~~

http://hk.myblog.yahoo.com/jerry3547/
  引言回覆
檢視會員個人資料 發送私人訊息 MSN Messenger
發表文章主題: 發表於: 11 十二月 2009, 15:17
paul2465
新朋友

jerry3547 寫到:

唔該晒大家,我會留意住呢度既消息嫁啦,希望大家受埋我玩啦!多多指教!

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 12 十二月 2009, 04:27
自己友

唔該晒大家,我會留意住呢度既消息嫁啦,希望大家受埋我玩啦!多多指教!

想問o下你本身有冇玩開徒手或上過徒手班, 有的話才學 free diving 會學 d mega grin

發表文章主題: 發表於: 12 十二月 2009, 11:27
BigFish 大魚
Moderator

Moderator

[quote="87290"]

想問o下你本身有冇玩開徒手或上過徒手班, 有的話才學 free diving 會學 d mega grin[/quote

不如學蹼泳先,5OM潛!

發表文章主題: 發表於: 12 十二月 2009, 13:29
自己友

[quote="BigFish 大魚"]
87290 寫到:

想問o下你本身有冇玩開徒手或上過徒手班, 有的話才學 free diving 會學 d mega grin[/quote

不如學蹼泳先,5OM潛!

都好 klatschen

發表文章主題: 發表於: 12 十二月 2009, 23:48
paul2465
新朋友

我本身跟會潛平時落池都會玩徒手,自己游水都練下閉氣咁嫁!

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 12 十二月 2009, 23:53
paul2465
新朋友

[quote="BigFish 大魚"]
87290 寫到:

不如學先蹼泳,5OM潛!

其實蹼泳我本身都有興趣,不過又係冇咩門路,同埋我平時大蛙手腳都潛到40幾米既,所以都幾想玩下,有機會的話!

引言回覆
3頁(共3頁)
回覆主題 回覆主題
前往頁面 上一頁  1, 2, 3
 WaLaDiver 潛水討論區 / Free Diving/ 蹼泳/ 水底曲棍球專區 / Freediving course

前往: 

無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票
無法 在這個版面附加檔案
無法 在這個版面下載檔案