回覆主題 回覆主題
1頁(共1頁) WaLaDiver 潛水討論區 / 技術支援 Technical Support / 要如何改變我的等級?  

發表文章主題: 要如何改變我的等級? 發表於: 09 十一月 2006, 14:31
anson
Sunday Diver

要如何改變我的等級?
基本上您無法直接更改任何有關階級身份的顯示文字 (階級身份將在您所發表的文章標題的帳號下顯示出來, 並且您的個人資料將使用此身份風格). 許多討論版使用階級身份功能去指出哪些文章是您所發表的, 並且鑑定您是否為可疑的使用者, 例如: 版主跟討論區管理者都有個特別的身份. 請不要為了提升您的身份而胡亂張貼文章, 您將會因此而看到版主或討論版管理人員將您的文章標上警告標語.

咩黎架, 唔覺有嘅?

引言回覆
檢視會員個人資料 發送私人訊息  
發表文章主題: 發表於: 09 十一月 2006, 15:32
jerry3547
世紀大笨豬

Moderator

你做咩無嗱嗱去睇個 Q&A 呀

http://hk.myblog.yahoo.com/jerry3547/
  引言回覆
檢視會員個人資料 發送私人訊息 MSN Messenger
發表文章主題: 發表於: 09 十一月 2006, 15:46
Hugh
人稱大毒Hugh

Moderator

WaLaDiver唔玩小圈子,不分你我.2 daumen hoch
我地disable左個等級function,但冇咁得閑去睇同改人地個standard FAQ... verlegen

發表文章主題: 發表於: 09 十一月 2006, 16:49
anson

等級function係咩來?

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 09 十一月 2006, 21:19

我係一隻潛水狗, 我係傻波波.

LEVEL....
RPG GAME入面果D anmachen
升LEVEL打大佬會易D kopfnuss

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 10 十一月 2006, 00:57
Hugh
人稱大毒Hugh

Moderator

anson 寫到:

即係好似隔離既蝦兵蟹將咁囉! verlegen

發表文章主題: 發表於: 10 十一月 2006, 01:05
海豹
預備學潛水

Moderator

波 寫到:
LEVEL....
RPG GAME入面果D anmachen
升LEVEL打大佬易D kopfnuss

升LEVEL會多D gear

發表文章主題: 發表於: 10 十一月 2006, 13:09
chris2046
營養師/虹膜師

anson 寫到:

你既level 係 --
外號 : 呃post王子.
速度 : 20/100
口技 : 80/100 (上網一流..出黎就....)
演技 : 85/100 (趺左野都無事咁, 勁)
功擊力 : 不詳, 睇下fiona 係邊
潛力 : 100/100
特別技 : 水底攝魂掌

Level 係..... Advance Diver.

發表文章主題: 發表於: 10 十一月 2006, 17:20
anson

chris2046 寫到:
anson 寫到:

Level 係..... Advance Diver.<<<呢個 level 好易升, 但係升左又唔等於叻左, 只係有牌去玩 night dive lol
夠了, 各位唔好再離題了

p.s. 我幾時先夠經驗值升下個 level?

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 10 十一月 2006, 18:13
jerry3547
世紀大笨豬

Moderator

anson 寫到:
anson 寫到:

Level 係..... Advance Diver.<<<呢個 level 好易升, 但係升左又唔等於叻左, 只係有牌去玩 night dive lol

Hugh 寫到:
WaLaDiver唔玩小圈子,不分你我.2 daumen hoch
我地disable左個等級function,但冇咁得閑去睇同改人地個standard FAQ... verlegen

Hugh 咪答咗你囉,個Function 關咗呀,無呀~~~唔使指意升 level 啦~~

http://hk.myblog.yahoo.com/jerry3547/
  引言回覆
檢視會員個人資料 發送私人訊息 MSN Messenger
發表文章主題: 發表於: 10 十一月 2006, 22:51
Hugh
人稱大毒Hugh

Moderator

jerry3547 寫到:
anson 寫到:
anson 寫到:

Hugh 寫到:

Hugh 咪答咗你囉,個Function 關咗呀,無呀~~~唔使指意升 level 啦~~

正確!呢世都唔駛指意有得升! lachtot

發表文章主題: 發表於: 10 十一月 2006, 23:40
anson

波波話: "升LEVEL打大佬會易D"

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 11 十一月 2006, 03:25
OJ
橙汁

anson 寫到:

你想打邊個大佬先? anmachen

發表文章主題: 發表於: 11 十一月 2006, 05:22
chris2046
營養師/虹膜師

OJ 寫到:
anson 寫到:

你想打邊個大佬先? anmachen

打藍爺
king grin king grin king grin

1頁(共1頁)
回覆主題 回覆主題
 WaLaDiver 潛水討論區 / 技術支援 Technical Support / 要如何改變我的等級?

前往: 

無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票
無法 在這個版面附加檔案
可以 在這個版面下載檔案