回覆主題 回覆主題
1頁(共1頁) WaLaDiver 潛水討論區 / 技術支援 Technical Support / 私人信息.  

發表文章主題: 私人信息. 發表於: 24 十一月 2006, 13:33
chris2046
營養師/虹膜師

我發覺當我用全選個 key..就算選左都唔知..因為無著燈.又無其仔display.
除韭我逐個click la>..

有人有同樣情形嗎..? kopfnuss

發表文章主題: 發表於: 24 十一月 2006, 14:39
Hugh
人稱大毒Hugh

Moderator

係wor...mark all/unmark all後真係冇乜異樣(不過又wor架wor,只係display冇轉到),等我得閒睇下整唔整到先... verlegen

發表文章主題: 發表於: 24 十一月 2006, 15:21
anson
Sunday Diver

整唔到都唔緊要, 都唔會爆嘅

"您的收件夾已經使用了 214%"

引言回覆
檢視會員個人資料 發送私人訊息  
發表文章主題: 發表於: 24 十一月 2006, 15:27
OJ
橙汁

anson 寫到:

哈哈哈哈.... post王連PM都嬴埋... roll smilie

發表文章主題: 發表於: 24 十一月 2006, 16:50
anson

OJ 寫到:
anson 寫到:

哈哈哈哈.... post王連PM都嬴埋... roll smilie
大家俾面pm我啫, 你都有pm我架

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 24 十一月 2006, 17:46
Hugh
人稱大毒Hugh

Moderator

anson 寫到:

可能係我之前改錯野...
我記得呢個PM quota以前係work既,後黎我地版管pm quota好易爆,所以先做左D手腳,不過之後我就冇再check過喇... kopfnuss

發表文章主題: 發表於: 24 十一月 2006, 20:51
anson

Hugh 寫到:
anson 寫到:

我記得呢個PM quota以前係work既,後黎我地版管pm quota好易爆,所以先做左D手腳,不過之後我就冇再check過喇... kopfnuss
如果唔影響到 server 由得佢都無所謂啦, 依家仲得意 king grin

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 24 十一月 2006, 21:29
Hugh
人稱大毒Hugh

Moderator

anson 寫到:
Hugh 寫到:
anson 寫到:

如果唔影響到 server 由得佢都無所謂啦, 依家仲得意 king grin

你呢個>100%問題已經搵到喇,真係因為改moderator個pm limit而引起既,但我未諗到點改. verlegen
不過我suggest你都係delete返D唔要既pm,因為有可能我一改正之後(唔知幾時架,唔通知架! anmachen ),你會冇晒D PM! sadomaso

另外Chirs個mark all/unmark all問題仲睇緊,D code好似正常,我估可能係某D open/close位差左一個,所以先唔work,應該好快會fix到.

發表文章主題: 發表於: 24 十一月 2006, 21:32
anson

洗就洗, 唔緊要啦

"您的寄件夾已經使用了 316%"

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 24 十一月 2006, 21:44
Hugh
人稱大毒Hugh

Moderator

anson 寫到:
洗就洗, 唔緊要啦

"您的寄件夾已經使用了 316%"

唔得...有錯就要改正嘛! popcorn

發表文章主題: 發表於: 25 十一月 2006, 04:52
anson

你唔好當係 bug, 當做 easter egg 咪得囉

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 28 十一月 2006, 22:35
chris2046
營養師/虹膜師

anson 寫到:

你留番啖氣平日講野啦...!!!自閉佬..捉你入高壓室同你通血管呀... anmachen kopfnuss ups

發表文章主題: 發表於: 22 十二月 2006, 23:27
Hugh
人稱大毒Hugh

Moderator

anson 寫到:

聖誕禮物!人人有份!
由宜家起,所有會員私人信息quota升至200! santa claus

祝大家聖誕快樂!新年進步!

回覆主題 回覆主題
 WaLaDiver 潛水討論區 / 技術支援 Technical Support / 私人信息.

前往: 

無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票
無法 在這個版面附加檔案
可以 在這個版面下載檔案