回覆主題 回覆主題
4頁(共4頁) WaLaDiver 潛水討論區 / 潛攝區 Underwater Photography / Sea & Sea 新機YS-27DX  前往頁面 上一頁  1, 2, 3, 4

發表文章主題: 發表於: 24 九月 2006, 22:34
SOS
SOS係我個名o既 initial

不知有沒有 YS-27DX 用後感可供參考呢 ?

引言回覆
檢視會員個人資料 發送私人訊息  
發表文章主題: 發表於: 28 十月 2006, 01:31
chris2046
營養師/虹膜師

下年有多餘錢...想試下..!!

發表文章主題: 發表於: 28 十月 2006, 01:39
anson
Sunday Diver

用後感係------呢枝燈一定唔會買錯, 最多係買貴 (貴極都係貴少少)

簡單易用好夠用

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 28 十月 2006, 01:43
chris2046
營養師/虹膜師

anson 寫到:
用後感係------呢枝燈一定唔會買錯, 最多係買貴 (貴極都係貴少少)

簡單易用好夠用

借來試下....zunge zeigen

發表文章主題: 發表於: 28 十月 2006, 01:44
anson

好呀, 搵個禮拜我唔出, 你出的話

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 28 十月 2006, 01:45
anson

如果你聽晚去西貢, 可以接我船, 即時借你星期日用

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 28 十月 2006, 02:11
chris2046
營養師/虹膜師

anson 寫到:

Oh....同你潛先借啦........我驚搞爛....而且我去睇詹水文..

發表文章主題: 發表於: 28 十月 2006, 02:22
anson

chris2046 寫到:
anson 寫到:

Oh....同你潛先借啦........我驚搞爛....而且我去睇詹水文..
傻佬, 同你一齊潛的話, 借左俾你我用乜? grbel

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 28 十月 2006, 16:13
chris2046
營養師/虹膜師

anson 寫到:
chris2046 寫到:
anson 寫到:

傻佬, 同你一齊潛的話, 借左俾你我用乜? grbel

放上我部機一兩張囉.....
都係相..... scared king grin king grin

發表文章主題: 發表於: 20 十一月 2014, 17:37
glico
新朋友

奇云 寫到:
anson 寫到:
SOS 寫到:
octopus 寫到:
SOS 寫到:
係三千有找。

邊間咁貴scared

好彩我忍得手,唔係就買貴貨了。 scared
我都想知邊度咁平,可以 pm 我知嗎 ? 謝謝。 verlegen

我又想知喎, pm 埋我吖唔該!!

pm埋我丫唔該

pm埋我丫唔該

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 21 十一月 2014, 22:11
anson

glico, 呢個post係8年前, 枝燈早已絕版

引言回覆
4頁(共4頁)
回覆主題 回覆主題
前往頁面 上一頁  1, 2, 3, 4
 WaLaDiver 潛水討論區 / 潛攝區 Underwater Photography / Sea & Sea 新機YS-27DX

前往: 

無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票
無法 在這個版面附加檔案
可以 在這個版面下載檔案