回覆主題 回覆主題
1頁(共4頁) WaLaDiver 潛水討論區 / 我要貼圖/片 Gallery / 開爐試水@悉尼沙利 B -17-09-06  前往頁面 1, 2, 3, 4  下一頁

發表文章主題: 開爐試水@悉尼沙利 B -17-09-06 發表於: 20 九月 2006, 11:32
Amy Shek

jump 返來囉~返來囉~悉尼水~我返來囉~ jump
五個月~足足五個月冇得落水~~
成日睇住你地d靚相~真係好毒好毒~ kopfnuss
自己又唔潛得~~搞到心痕~手痕~腳板痕~周身痕~
~~~~~~~~很是難受~~~~~~~

唔知大家有冇掛住悉尼水底呢~~ 3 mal grin

2 daumen hoch 17-09-06禮拜日~天氣極好~不忍了~約好幾位知己齊齊陪我試水~
悉尼Shelly Beach
岸上廿一度~水底十九二十度!都好彩唔係太凍!

anmachen 一落水好清窩~~好耐冇見0既大班兄弟姊妹都逐一過黎打招呼!

潛潛下~~~嘩~~唔係阿化~大班兄你冇野下話~~唔好嚇我窩~郁都唔郁0既 schockiert

睇真d。。。。易咦。。。。。原來佢0係度梭乎緊呀! lachtot

就係佢喇!Western Clearer Clingfish~幫大班兄clearing! 梭乎梭乎!

Wow…有鯊魚喱埋窩~

:badgrin: 又一條~原來係成年冇見0既Port Jackson Shark呀~ lieb hab

白白牛牛BB

呵~~未訓醒頂喇~~~

Sergeant Baker好醒神

鮮豔瘦瘦牛牛

左上右落~好禮讓

鯊鯊 jump

http://amyshek.myphotos.cc
  引言回覆
檢視會員個人資料 發送私人訊息 參觀發表人的個人網站 MSN Messenger
發表文章主題: 發表於: 20 九月 2006, 11:37
Amy Shek

仲有:

Leatherjacket

墨魚仔

Scorpionfish

又有鯊魚喱埋教教豬~ sleep

老婆椅

2 daumen hoch 又有個乖乖model任影唔嬲~ anmachen

比翼雙飛~巧恩愛 lieb hab

係時侯返岸lu~~鯊鯊同我地講 hallo ~

呢個開爐潛潛得好開心!見返好多野!但太耐冇渣機~~影得唔多好~
king grin 謝謝各不地睇住小妹!安全潛完食飽飽歸家!身體健康!

~完~

引言回覆
檢視會員個人資料 發送私人訊息 參觀發表人的個人網站 MSN Messenger
發表文章主題: 發表於: 20 九月 2006, 11:58
奇云
@

好返晒啦~ jump
恭喜你回歸海底, 影多 D 靚相比我o地睇呀

發表文章主題: 發表於: 20 九月 2006, 12:21
anson
Sunday Diver

呢D dive site 係咪保護地區黎架? 會唔會有人打魚架?

引言回覆
檢視會員個人資料 發送私人訊息  
發表文章主題: 發表於: 20 九月 2006, 12:26
Amy Shek

奇云 寫到:
好返晒啦~ jump
恭喜你回歸海底, 影多 D 靚相比我o地睇呀

一定潛返夠本~ lachtot

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 20 九月 2006, 12:28
Amy Shek

anson 寫到:
呢D dive site 係咪保護地區黎架? 會唔會有人打魚架?

Shelly Beach 係保護地區黎架!唔比人打魚架!

其實悉尼都好鬼多保護區!! 2 daumen hoch

我潛過果d site都大多數係唔打得魚!

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 20 九月 2006, 12:29
sky
天空字仲尼

Moderator

Amy, 恭喜晒你又可以重回大海...!!!! 家下sydney d天氣開始暖返,你要潛多d,影多d靚相呀...!!! 2 daumen hoch

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 20 九月 2006, 12:35
Amy Shek

sky 寫到:
Amy, 恭喜晒你又可以重回大海...!!!! 家下sydney d天氣開始暖返,你要潛多d,影多d靚相呀...!!! 2 daumen hoch

lol 係呀!開始暖返啦!禮拜尾會落Jervis Bay潛下~ 3 mal grin

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 20 九月 2006, 12:38
anson
Sunday Diver

我覺得十幾度水好凍下喎, amy 你著幾多 mm 架?

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 20 九月 2006, 12:38
jerry3547
世紀大笨豬

Moderator

Amy好返啦~~~~

點解條班咁乖唔走俾你影既~~~
grbel

http://hk.myblog.yahoo.com/jerry3547/
  引言回覆
檢視會員個人資料 發送私人訊息 MSN Messenger
發表文章主題: 發表於: 20 九月 2006, 12:48
奇云
@

jerry3547 寫到:
Amy好返啦~~~~

grbel

niedermayr anbeten 因為係 Amy 大師 der klugscheisser

發表文章主題: 發表於: 20 九月 2006, 12:54
sky
天空字仲尼

Moderator

Amy Shek 寫到:
sky 寫到:

lol 係呀!開始暖返啦!禮拜尾會落Jervis Bay潛下~ 3 mal grin

Jervis Bay......正呀 lieb hab ,今年一月我潛過,有成尺長既sea dragon,又有d成三尺幾長既唔知乜shark,重起水面睇到海豚......可惜見唔到企鵝.... 不過已經好開心 lol

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 20 九月 2006, 12:56
Amy Shek

anson 寫到:
我覺得十幾度水好凍下喎, amy 你著幾多 mm 架?

我著5mm semi-dry wetsuit +1.5mm Hooded Vest囉!

仲有內置幾mm Fatsuit lachtot

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 20 九月 2006, 13:08
Amy Shek

奇云 寫到:
jerry3547 寫到:
Amy好返啦~~~~

grbel

niedermayr anbeten 因為係 Amy 大師 der klugscheisser

lachtot 我緊係唔係大C啦!得隻0甘舊0既相機仔! lachtot
呢條大班兄~真係比佢嚇親呀~遠遠睇見佢~
以為佢回歸左天國~ scared
fin埋佢睇見佢訓0係石罅度郁都唔郁~ schockiert
睇親d~~咦~~佢個腮仲有郁窩~
原來佢訓0係度比條清潔魚幫佢梭乎緊呀!唔願郁呀!
我地點影佢都唔願郁!回程時見佢0岩0岩起訓身~
我稔佢歎左起馬半個鐘! 實好lum~lachtot

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 20 九月 2006, 13:14
Amy Shek

sky 寫到:
Amy Shek 寫到:
sky 寫到:

Jervis Bay......正呀 lieb hab ,今年一月我潛過,有成尺長既sea dragon,又有d成三尺幾長既唔知乜shark,重起水面睇到海豚......可惜見唔到企鵝.... 不過已經好開心 lol

嘻~我去睇下有冇Seal~ anmachen

Dive Shop話要睇風浪~唔知出唔出到去Seal Dive!
希望有緣見到啦! king grin

引言回覆
1頁(共4頁)
回覆主題 回覆主題
前往頁面 1, 2, 3, 4  下一頁
 WaLaDiver 潛水討論區 / 我要貼圖/片 Gallery / 開爐試水@悉尼沙利 B -17-09-06

前往: 

無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票
無法 在這個版面附加檔案
可以 在這個版面下載檔案