回覆主題 回覆主題
2頁(共2頁) WaLaDiver 潛水討論區 / 我要貼圖/片 Gallery / 燒唔起之旅@ 澳洲Jervis Bay  前往頁面 上一頁  1, 2

發表文章主題: 發表於: 29 九月 2006, 00:28
Amy Shek

anson 寫到:
睇片真係好大浪喎!!

勁大浪!真係幾激流!不過幾搞笑~我地後面仲有架 Whale and Dolphin Watching 0既船!聽佢地講~有半架船0既人 kotz

好彩潛果時冇乜流~ king grin

http://amyshek.myphotos.cc
  引言回覆
檢視會員個人資料 發送私人訊息 參觀發表人的個人網站 MSN Messenger
發表文章主題: 發表於: 29 九月 2006, 01:08
chris2046
營養師/虹膜師

Amy Shek 寫到:
chris2046 寫到:
點解.....點解個天咁對我........

amy...點樣可以移民/居 AUS 呢...???!!!!!!!!!!!!!!

lachtot 係香港去外潛平過澳洲去外潛好好好好多窩!

我潛黎潛去都0係悉尼左近咋嘛~ kopfnuss

但我潛來潛去d 水同魚都差你好多wor
我想咀咀條鯊魚..佢好搞笑..

發表文章主題: 發表於: 29 九月 2006, 08:53
Amy Shek

點解.....點解個天咁對我........

amy...點樣可以移民/居 AUS 呢...???!!!!!!!!!!!!!!

lachtot 係香港去外潛平過澳洲去外潛好好好好多窩!

我潛黎潛去都0係悉尼左近咋嘛~ kopfnuss

但我潛來潛去d 水同魚都差你好多wor
我想咀咀條鯊魚..佢好搞笑..

schockiert 你稔下好喇!我都唔想你好似佢0甘:

潛水員遭鯊魚強吻,扯破嘴唇
一潛水員經常玩弄鯊魚,終被鯊魚所傷.

http://www.scubaherald.com/?module=displaystory&story_id=657&format=html

irre irre irre

引言回覆
檢視會員個人資料 發送私人訊息 參觀發表人的個人網站 MSN Messenger
發表文章主題: 發表於: 29 九月 2006, 11:10
sky
天空字仲尼

Moderator

sky 寫到:
sky 寫到:

amy,我估你係參加碼頭對上個間dive shop.我一月都係,認得隻船.不過,呢間d潛水費又真係幾貴 schockiert .好彩我上次去只係落大雨,風平浪靜,不過你地有無去到jervis bay既出口,有個企鵝島 grbel 其實睇seal係唔係即係企鵝島 grbel

係呀!碼頭對上果間Dxxx 6!問過幾間d價錢都係0甘上! kopfnuss
我地就係出唔到jervis bay出口囉! weinen
只可以0係出口前面避風位潛咋!激鬼死!

um...企鵝島~我都唔知係咪seal果度 grbel 0甘你上次有冇同seal潛潛呀?

唉~~又唔知幾時先會左去過喇!

無seal呀,連企鵝都見唔到 weinen 只係見到Wobbegong Shark 同sea dragon, 加上落大雨又無乜光(我去5日頭尾兩日晒死,中間三日勁大雨,我都真係黑仔到秘),兩個dive都好悶下,激死 explodieren

lachtot 估唔到仲黑過我~ kopfnuss
我稔果度如果出唔到去睇seal的話~真係冇乜野睇~
我地四個dives都幾悶下~估唔到0甘鬼少魚~ verlegen

係喇,d magazine重話jervis bay係gbr以外澳洲最好既潛點,真係幾失望 weinen

引言回覆
檢視會員個人資料 發送私人訊息  
發表文章主題: 發表於: 29 九月 2006, 11:55
Amy Shek

sky 寫到:
sky 寫到:
sky 寫到:

amy,我估你係參加碼頭對上個間dive shop.我一月都係,認得隻船.不過,呢間d潛水費又真係幾貴 schockiert .好彩我上次去只係落大雨,風平浪靜,不過你地有無去到jervis bay既出口,有個企鵝島 grbel 其實睇seal係唔係即係企鵝島 grbel

係呀!碼頭對上果間Dxxx 6!問過幾間d價錢都係0甘上! kopfnuss
我地就係出唔到jervis bay出口囉! weinen
只可以0係出口前面避風位潛咋!激鬼死!

um...企鵝島~我都唔知係咪seal果度 grbel 0甘你上次有冇同seal潛潛呀?

唉~~又唔知幾時先會左去過喇!

無seal呀,連企鵝都見唔到 weinen 只係見到Wobbegong Shark 同sea dragon, 加上落大雨又無乜光(我去5日頭尾兩日晒死,中間三日勁大雨,我都真係黑仔到秘),兩個dive都好悶下,激死 explodieren

lachtot 估唔到仲黑過我~ kopfnuss
我稔果度如果出唔到去睇seal的話~真係冇乜野睇~
我地四個dives都幾悶下~估唔到0甘鬼少魚~ verlegen

係喇,d magazine重話jervis bay係gbr以外澳洲最好既潛點,真係幾失望 weinen

kopfnuss 0岩0岩收到個DM朋友電話,佢話佢去過4次Jervis Bay都出唔到去Seal Dive~ 激死grbel
佢話d Dive shop要顧好多野~有時唔係大浪出唔到~可能係有鯊魚0係左近~所以唔出得都唔定~有燒就有鯊嘛~ scared

真係好想去呀~
http://www.youtube.com/watch?v=JrdEWhmYfOg

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 29 九月 2006, 13:30
chris2046
營養師/虹膜師

咁怪唔知你地睇唔到啦..有seal 有shark..有shark又唔比出.....車.....

搵笨...

發表文章主題: 發表於: 29 九月 2006, 14:19
anson
Sunday Diver

好有 point 喎!
咁即係幾時可以去?

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 29 九月 2006, 14:30
sky
天空字仲尼

Moderator

sky 寫到:

kopfnuss 0岩0岩收到個DM朋友電話,佢話佢去過4次Jervis Bay都出唔到去Seal Dive~ 激死grbel
佢話d Dive shop要顧好多野~有時唔係大浪出唔到~可能係有鯊魚0係左近~所以唔出得都唔定~有燒就有鯊嘛~ scared

真係好想去呀~
http://www.youtube.com/watch?v=JrdEWhmYfOg

如果見到就好喇,不過我都唔知幾時先會再去jervis bay.... amy,睇你幾時再去,影d靚相返呢比大家睇喇.

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 29 九月 2006, 14:37
Amy Shek

kopfnuss 都唔係搵笨0既~

我有朋友都去過,仲影埋video 0忝!
預0岩好彩咪有緣見囉! lol

我稔最快都下年先會再去僮下彩喇!
聽講好似話四月至九月頭最好時機!

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 05 十月 2006, 12:21
Kat
自己友

Moderator

真係好恩愛 lieb hab

引言回覆
2頁(共2頁)
回覆主題 回覆主題
前往頁面 上一頁  1, 2
 WaLaDiver 潛水討論區 / 我要貼圖/片 Gallery / 燒唔起之旅@ 澳洲Jervis Bay

前往: 

無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票
無法 在這個版面附加檔案
可以 在這個版面下載檔案