這個主題已經被鎖定了, 您無法在這個主題編輯文章或是回覆 這個主題已經被鎖定了, 您無法在這個主題編輯文章或是回覆
3頁(共5頁) WaLaDiver 潛水討論區 / 地面活動區 Land Activities / 涼涼地搞燒烤  前往頁面 上一頁  1, 2, 3, 4, 5  下一頁

發表文章主題: 發表於: 06 十月 2006, 15:27
Kat
自己友

Moderator

fiona

你隻 檬檬 好攪笑 你係唔係會帶埋佢來 king grin

Kat 在 06 十月 2006, 15:33 作了第 1 次修改
  引言回覆
檢視會員個人資料 發送私人訊息  
發表文章主題: 發表於: 06 十月 2006, 15:31
fiona
自己友

Kat 寫到:
fiona

[img]http://hk.blog.yahoo.com/photo/photo.php?id=jw!tFxAqCaUGRhPLuAWwAj4Nxw-&photo=ap_20060919112610397.jpg[/img]

如果真係冇人起屋企, 我就要帶埋佢嚟... verlegen 因為佢年紀大唔可以忍咁耐, 我哋每日帶佢落街3次呀!佢唔肯起屋企疴....

發表文章主題: 發表於: 06 十月 2006, 15:36
Kat
自己友

Moderator

fiona 寫到:
Kat 寫到:
fiona

[img]http://hk.blog.yahoo.com/photo/photo.php?id=jw!tFxAqCaUGRhPLuAWwAj4Nxw-&photo=ap_20060919112610397.jpg[/img]

如果真係冇人起屋企, 我就要帶埋佢嚟... verlegen 因為佢年紀大唔可以忍咁耐, 我哋每日帶佢落街3次呀!佢唔肯起屋企疴....

去開街疴嘅都唔會起屋企疴 ~ 除非忍唔到 verlegen

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 06 十月 2006, 15:38
anson
Sunday Diver

Kat 寫到:
fiona 寫到:
Kat 寫到:
fiona

張相入面隔離嗰枝係.....HID king grin

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 06 十月 2006, 16:04
Hugh
人稱大毒Hugh

Moderator

anson 寫到:
Kat 寫到:
fiona 寫到:
Kat 寫到:
fiona

張相入面隔離嗰枝係.....HID king grin

乜咁豪呀,佢有HID做玩具! anmachen

發表文章主題: 發表於: 06 十月 2006, 23:24
Jac
小魔女

1. sky
2. 海豹
3. 陳貓
4. maleung
5. 炸兩
6. Hugh
7. Kat
8. anson
9. fiona
10. 陳貓 +1
11. 叮噹
12. jac1
13. jac2
14. D女

引言回覆
檢視會員個人資料 發送私人訊息 參觀發表人的個人網站 MSN Messenger
發表文章主題: 發表於: 07 十月 2006, 00:35
哈姆
自己友

anson 寫到:
叮噹 寫到:
anson 寫到:
叮噹唔湊埋YF?

yf有野做黎唔到
得你一個會唔會放飛機先?

你講咩 ww barb

引言回覆
檢視會員個人資料 發送私人訊息 發送電子郵件  
發表文章主題: 發表於: 07 十月 2006, 08:41
anson
Sunday Diver

叮噹 寫到:
anson 寫到:
叮噹 寫到:
anson 寫到:
叮噹唔湊埋YF?

yf有野做黎唔到
得你一個會唔會放飛機先?

你講咩 ww barb
你近排放好多飛機喎

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 07 十月 2006, 12:14
哈姆
自己友

兩次 scared

我有事......黎唔到 之嗎 explodieren explodieren explodieren explodieren

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 08 十月 2006, 01:10
Jac
小魔女

1. sky
2. 海豹
3. 陳貓
4. maleung
5. 炸兩
6. Hugh
7. Kat
8. anson
9. fiona
10. 陳貓 +1
11. 叮噹

引言回覆
檢視會員個人資料 發送私人訊息 參觀發表人的個人網站 MSN Messenger
發表文章主題: 發表於: 08 十月 2006, 01:12
Jac
小魔女

sorry 都係黎唔到...... 要準備考試....

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 08 十月 2006, 23:29
jamie
我係炸兩~~~

Moderator

Jac 寫到:

可惜~~我本來打算叫埋我個表妹同 d女玩~~

發表文章主題: 發表於: 08 十月 2006, 23:37
哈姆
自己友

Jac 寫到:

我好掛住d女 lieb hab lieb hab

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 09 十月 2006, 01:01
jerry3547
世紀大笨豬

Moderator

1. sky
2. 海豹
3. 陳貓
4. maleung
5. 炸兩
6. Hugh
7. Kat
8. anson
9. fiona
10. 陳貓 +1
11. 叮噹
12. jerry

http://hk.myblog.yahoo.com/jerry3547/
  引言回覆
檢視會員個人資料 發送私人訊息 MSN Messenger
發表文章主題: 發表於: 09 十月 2006, 22:23
陳貓
你在嗎?

Moderator

Jac 寫到:

再考慮上啦... 好耐無一齊bbq.

引言回覆
3頁(共5頁)
這個主題已經被鎖定了, 您無法在這個主題編輯文章或是回覆 這個主題已經被鎖定了, 您無法在這個主題編輯文章或是回覆
前往頁面 上一頁  1, 2, 3, 4, 5  下一頁
 WaLaDiver 潛水討論區 / 地面活動區 Land Activities / 涼涼地搞燒烤

前往: 

無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票
無法 在這個版面附加檔案
可以 在這個版面下載檔案