回覆主題 回覆主題
1頁(共2頁) WaLaDiver 潛水討論區 / 我要貼圖/片 Gallery / Sipadan 幾張相仔.  前往頁面 1, 2  下一頁

發表文章主題: Sipadan 幾張相仔. 發表於: 08 十月 2006, 19:13
小魚兒
自己友

小魚兒 寫到:
Sipadan之旅, 今次幾乎沒有拍照, 所以只有幾張爛相. verlegen

這是什麼 grbel

魚仔蝦仔

人仔 - 未見 school of Barracuda, 先見 school of divers

龜仔

今個 trip 好多麻煩事發生, 不過依然的開心.

+1 其中一支燈第一個dive flood 左, 見佢禁唔開心. 內心爭扎左1個dive之後.. total breit 就貢獻自己支燈比佢, 反正 Sipadan 主要大魚多, 我部機仔都影唔到mud. zunge zeigen

個 reg 有問題, 好幸運有金毛 DM 幫忙檢查發現 first stage 個O ring 壓偏了. 佢第二日找到唯一個 o-ring 幫我換左. 2 daumen hoch

最後一日, 落水前 check gears, Inflator 連接住BC個位嚴重漏氣. 我同金毛DM講我唔 dive 啦, 佢立刻幫我 check check, 手快快幫我扭開再扭實. 得左. 2 daumen hoch

引言回覆
檢視會員個人資料 發送私人訊息  
發表文章主題: 發表於: 08 十月 2006, 21:16
sky
天空字仲尼

Moderator

嘩,乜今次咁多野發生,不過最緊要潛得開心就得喇 lieb hab

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 08 十月 2006, 21:47
Hugh
人稱大毒Hugh

Moderator

D相好正!有冇多D? popcorn

發表文章主題: 發表於: 09 十月 2006, 01:24
Amy Shek

嘩~排骨蝦~正野窩~ 2 daumen hoch

http://amyshek.myphotos.cc
  引言回覆
檢視會員個人資料 發送私人訊息 參觀發表人的個人網站 MSN Messenger
發表文章主題: 發表於: 09 十月 2006, 08:59
小魚兒
自己友

Amy Shek 寫到:

嘩~排骨蝦~正野窩~ 2 daumen hoch

我都有想過係咪, 但係佢唔係企係到架 bor, 佢係好似知豬禁行.....

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 09 十月 2006, 09:02
小魚兒
自己友

sky 寫到:
嘩,乜今次咁多野發生,不過最緊要潛得開心就得喇 lieb hab

唔止, 我部機落左 housing 之後都有d問題... 所以無 mud 影相. 不過影左好多movie, 有無好方便, 免費 movie editor 介紹下?

Hugh 寫到:
D相好正!有冇多D? popcorn

verlegen 禁都好ar..... 好似重有几張.. 等等等... lol

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 09 十月 2006, 09:56
DB
自己友

小魚兒,你好嗎!我係SS件蛋散mega grin ,好高興在旅途中認識你地,收唔收到果7張相呀? 3 mal grin

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 09 十月 2006, 11:05
Kat
自己友

Moderator

有驚冇險 ~ 你在今次旅程最開心係見到d咩呢 king grin

發表文章主題: 發表於: 09 十月 2006, 11:24
sky
天空字仲尼

Moderator

小魚兒 寫到:
sky 寫到:

唔止, 我部機落左 housing 之後都有d問題... 所以無 mud 影相. 不過影左好多movie, 有無好方便, 免費 movie editor 介紹下?

movie editor我唔係好識,等呢度d高手答你喇...!!! 良哥.... 你起邊呀...????

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 09 十月 2006, 11:27
小魚兒
自己友

DB 寫到:
小魚兒,你好嗎!我係SS件蛋散mega grin ,好高興在旅途中認識你地,收唔收到果7張相呀? 3 mal grin

我地都係. +1話唔講重以為你潛了一段日子. 一點都不像新朋友. 2 daumen hoch

收到d相啦! 謝謝.. 我地只係幫你地影左"一"張咋.. verlegen 今果星期 email 比你.

Kat 寫到:
有驚冇險 ~ 你在今次旅程最開心係見到d咩呢 king grin

hmmm....

應該係 school of humphead parrot fishes. 因為我未見過.

同埋 會游 gei reef sharks. 因為平時見到果d同死魚一樣.

重有好多海龜係身邊游ar游... 覺得好 peaceful.

不過visibility 不好, 而且見到好多死珊瑚... 有d失望.

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 09 十月 2006, 11:37
小魚兒
自己友

sky 寫到:
小魚兒 寫到:
sky 寫到:

movie editor我唔係好識,等呢度d高手答你喇...!!! 良哥.... 你起邊呀...????

我...... post左一段落 youtube. ups
http://www.youtube.com/watch?v=jDqF7fBugl4

我想 edit movie and then 比我家人睇嘛.

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 09 十月 2006, 13:36
chris2046
營養師/虹膜師

your photos look GREAT!!!!...not 糷相,

發表文章主題: 發表於: 09 十月 2006, 14:22
anson
Sunday Diver

chris2046 寫到:
your photos look GREAT!!!!...not 糷相,
非常正添啦, 攪到我唔好意思再 post 自己D爛相

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 09 十月 2006, 16:09
小魚兒
自己友

Nemo 大中細

平凡nudibranch

我想問, 佢係 nudibranch or slug?

令人又愛又怕的鯊

令我卻步的 Turtle tomb

夜半狂瘋暴雨中搖過搖籃的水中屋.. 怕怕.. scared

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 12 十月 2006, 13:22
蝦媽
奴隸獸

sea slug mating lieb hab

檢視會員個人資料 發送私人訊息 發送電子郵件 MSN Messenger
1頁(共2頁)
回覆主題 回覆主題
前往頁面 1, 2  下一頁
 WaLaDiver 潛水討論區 / 我要貼圖/片 Gallery / Sipadan 幾張相仔.

前往: 

無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票
無法 在這個版面附加檔案
可以 在這個版面下載檔案