這個主題已經被鎖定了, 您無法在這個主題編輯文章或是回覆 這個主題已經被鎖定了, 您無法在這個主題編輯文章或是回覆
1頁(共1頁) WaLaDiver 潛水討論區 / 地面活動區 Land Activities / 參觀海事訓練學院  

發表文章主題: 參觀海事訓練學院 發表於: 31 十月 2006, 11:49
Hugh
人稱大毒Hugh

Moderator

海事訓練學院2006開放日
日期 : 2006年11月3日至4日
時間 : 上午9時至下午4時

好多野睇wor....

http://www.vtc.edu.hk/vtc/web/template/file.jsp?fldr_id=2137

- 嘗試在黑暗中徒手爬行穿越模擬隧道系統
- 示範操作雷達及雷達自動作圖儀
- 示範使用雷達及船舶操控模擬系統去操控船舶
- 嘗試穿著消防員衣帽及使用呼吸器具(俗稱煙帽)
- 緊急事故演習-使用高膨脹泡沫撲滅一場密閉場地火警
- 緊急事故演習 - 處理化學物品洩漏及拯救傷者
- 緊急事故演習 - 替傷者施行急救 及 復甦法
- 展覽水警追截快艇及裝備
- 展覽全球海上遇險與安全系統模擬器

仲有好多.....自己去個網睇啦..... verlegen
有shuttle bus嚮荃灣地鐵站接送添!

諗住星期六搞團去,集合時間仲傾緊,好快會有!

發表文章主題: 發表於: 31 十月 2006, 13:47
哈姆
自己友

你地玩得開心D............

引言回覆
檢視會員個人資料 發送私人訊息 發送電子郵件  
發表文章主題: 發表於: 31 十月 2006, 16:49
Hugh
人稱大毒Hugh

Moderator

集合時間:9:15AM
集合地點:荃灣千色店正門

唔知shuttle bus多唔多人,所以搭61M巴士入,希望10:00AM或之前入到去.

報名:
1. Hugh
2. Kat
3.
4.
5.

發表文章主題: 發表於: 31 十月 2006, 16:57
maleung
行行企企

Moderator

唔知shuttle bus多唔多人,所以搭61M巴士入,希望10:00AM或之前入到去.

報名:
1. Hugh
2. Kat
3. maleung
4.
5.

檢視會員個人資料 發送私人訊息 發送電子郵件 參觀發表人的個人網站 MSN Messenger
發表文章主題: 發表於: 31 十月 2006, 19:22
BigFish 大魚
Moderator

Moderator

報名:
1. Hugh
2. Kat
3. maleung
4. 大魚
5.

發表文章主題: 發表於: 31 十月 2006, 20:41
YF24
我唔係壞人,係傻人

報名:
1. Hugh
2. Kat
3. maleung
4. 大魚
5. YF24
6.

發表文章主題: 發表於: 03 十一月 2006, 12:51
Kat
自己友

Moderator

推一推先 king grin

發表文章主題: 發表於: 03 十一月 2006, 12:54
anson
Sunday Diver

影多D相返來

引言回覆
檢視會員個人資料 發送私人訊息  
發表文章主題: 發表於: 03 十一月 2006, 12:58
Kat
自己友

Moderator

有真實唔睇?睇相?

發表文章主題: 發表於: 03 十一月 2006, 13:53
fiona
自己友

因為唔去, 所以睇相

發表文章主題: 發表於: 03 十一月 2006, 23:42
maleung
行行企企

Moderator

差 D 唔記得左要去!

檢視會員個人資料 發送私人訊息 發送電子郵件 參觀發表人的個人網站 MSN Messenger
發表文章主題: 發表於: 04 十一月 2006, 00:30

我係一隻潛水狗, 我係傻波波.

maleung 寫到:
差 D 唔記得左要去!
明天見到面就去. 見唔到唔去

引言回覆
檢視會員個人資料 發送私人訊息  
發表文章主題: 發表於: 04 十一月 2006, 17:31
maleung
行行企企

Moderator

去唔到既朋友可以睇下呢到喇!
http://www.waladiver.com/viewtopic.php?t=2477&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=

1頁(共1頁)
這個主題已經被鎖定了, 您無法在這個主題編輯文章或是回覆 這個主題已經被鎖定了, 您無法在這個主題編輯文章或是回覆
 WaLaDiver 潛水討論區 / 地面活動區 Land Activities / 參觀海事訓練學院

前往: 

無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票
無法 在這個版面附加檔案
可以 在這個版面下載檔案