這個主題已經被鎖定了, 您無法在這個主題編輯文章或是回覆 這個主題已經被鎖定了, 您無法在這個主題編輯文章或是回覆
9頁(共10頁) WaLaDiver 潛水討論區 / 地面活動區 Land Activities / 2006-12-31 冬季大露營  前往頁面 上一頁  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  下一頁

發表文章主題: 發表於: 29 十二月 2006, 15:45
napoleonso
Fashion Diver

Moderator

Hugh 寫到:
napoleonso 寫到:
車...你地個晚等埋我同Hugh少, KAT 先好開餐添呀.... ww barb

好彩有hugh少陪我遲入camp姐, 如果唔係你地一定唔會等我.... king grin

咁我駛唔駛早少少入? anmachen kopfnuss

唔好呀, 我五點幾先向大埔走呀, 我會飛車返美孚泊車, 之後就飛去東涌會你同kat架啦.....

------------------------
Hiking, Skiing, Diving AND
-----PhotoGraphing-----
------Nikon FANS-------
  引言回覆
檢視會員個人資料 發送私人訊息 發送電子郵件 參觀發表人的個人網站 雅虎訊息通 MSN Messenger
發表文章主題: 發表於: 29 十二月 2006, 16:24
jamie
我係炸兩~~~

Moderator

Hugh 寫到:
車...你地個晚等埋我同Hugh少, KAT 先好開餐添呀.... ww barb

好彩有hugh少陪我遲入camp姐, 如果唔係你地一定唔會等我.... king grin

咁我駛唔駛早少少入? anmachen kopfnuss

唔好呀, 我五點幾先向大埔走呀, 我會飛車返美孚泊車, 之後就飛去東涌會你同kat架啦.....

你會唔會成8點先入到營???但點都好,你地一定要帶電筒~~~

檢視會員個人資料 發送私人訊息  
發表文章主題: 發表於: 29 十二月 2006, 17:07
奇云
@

嘟嘟嘟嘟~~ 特別溫馨天氣報導一則 kaffee

31/12 (星期日) 短 暫 時 間 有 陽 光 sonne 。東 至 東 北 風 4 至 5 級 。
16 至 19
由於大嶼山位於南澳以南汕尾以南香港以南沙堤以南海南島東南沿岸及北部灣以南,故之所以入夜後可以涷鬼死你 kalt ,緊記帶定 5 mm 雞仔嘜防寒內衣,以免發生冬潛變雪條之苦況

1/1 (星期一) 多 雲 , 有 微 雨 regen 。 東 至 東 北 風 4 至 5 級 。
17 至 19
老細帶定雨具啦喂~,變完雪條做落湯雞就麻煩啦

特別溫馨天氣報導完畢

玩得開心d hallo
新年快樂 party

發表文章主題: 發表於: 29 十二月 2006, 17:21
napoleonso

Moderator

奇云 寫到:
嘟嘟嘟嘟~~ 特別溫馨天氣報導一則 kaffee

31/12 (星期日) 短 暫 時 間 有 陽 光 sonne 。東 至 東 北 風 4 至 5 級 。
16 至 19
由於大嶼山位於南澳以南汕尾以南香港以南沙堤以南海南島東南沿岸及北部灣以南,故之所以入夜後可以涷鬼死你 kalt ,緊記帶定 5 mm 雞仔嘜防寒內衣,以免發生冬潛變雪條之苦況

1/1 (星期一) 多 雲 , 有 微 雨 regen 。 東 至 東 北 風 4 至 5 級 。
17 至 19
老細帶定雨具啦喂~,變完雪條做落湯雞就麻煩啦

特別溫馨天氣報導完畢

玩得開心d hallo
新年快樂 party

我會帶我岩岩向長城零下五度企向度on車車等影相時既裝束.... king grin

引言回覆
檢視會員個人資料 發送私人訊息 發送電子郵件 參觀發表人的個人網站 雅虎訊息通 MSN Messenger
發表文章主題: 發表於: 29 十二月 2006, 17:25
奇云
@

係喎, 差d唔記得問, 我要睇on車車得o黎o既成果, 有冇得睇?

發表文章主題: 發表於: 29 十二月 2006, 17:50
napoleonso

Moderator

奇云 寫到:
係喎, 差d唔記得問, 我要睇on車車得o黎o既成果, 有冇得睇?

未呀...未有時間整理...

呢次行程好失望啊...無雪, 天氣又唔係太好, 好多霧...唸緊key唔key個藍天落去d相度好.... king grin king grin

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 29 十二月 2006, 20:49
Jac
小魔女

多謝jamie

發表文章主題: 發表於: 29 十二月 2006, 21:01
jamie
我係炸兩~~~

Moderator

Jac 寫到:
多謝jamie

唔駛客氣~~天氣唔好,真係好容易病,都係小心為重。

發表文章主題: 發表於: 29 十二月 2006, 21:04
Hugh
人稱大毒Hugh

Moderator

jamie 寫到:
Jac 寫到:
多謝jamie

Jac一家要休息多D,要有充足既睡眠!唔好打咁夜機同睇咁夜波喇! sadomaso
另外Jamie你喉嚨有冇好D呀?

發表文章主題: 發表於: 29 十二月 2006, 21:14
jamie
我係炸兩~~~

Moderator

Hugh 寫到:
jamie 寫到:
Jac 寫到:
多謝jamie

Jac一家要休息多D,要有充足既睡眠!唔好打咁夜機同睇咁夜波喇! sadomaso

今日睇左中醫,飲左一劑中藥都ok,不過,醫師話我底子差,要調理身體,又要做一輪藥煲~~~

發表文章主題: 發表於: 29 十二月 2006, 21:15
Hugh
人稱大毒Hugh

Moderator

jamie 寫到:
Hugh 寫到:
jamie 寫到:
Jac 寫到:
多謝jamie

今日睇左中醫,飲左一劑中藥都ok,不過,醫師話我底子差,要調理身體,又要做一輪藥煲~~~

我聽晚俾樽藥你試下!我自己用就好work...

發表文章主題: 發表於: 29 十二月 2006, 21:18
jamie
我係炸兩~~~

Moderator

Hugh 寫到:
jamie 寫到:
Hugh 寫到:
jamie 寫到:
Jac 寫到:
多謝jamie

唔駛啦,唔該~~
因為飲緊中藥,暫時唔要住~~

發表文章主題: 發表於: 29 十二月 2006, 21:28
Hugh
人稱大毒Hugh

Moderator

jamie 寫到:
Hugh 寫到:
jamie 寫到:
Hugh 寫到:
jamie 寫到:
Jac 寫到:
多謝jamie

唔駛啦,唔該~~
因為飲緊中藥,暫時唔要住~~

都係中藥...丸... anmachen

發表文章主題: 發表於: 30 十二月 2006, 00:51
maleung
行行企企

Moderator

日期︰2006-12-31 至 2007-01-01 星期日至星期一
地點︰大嶼山 (萬 丈 布)
集合時間︰11:00am
集合地點︰大澳

檢視會員個人資料 發送私人訊息 發送電子郵件 參觀發表人的個人網站 MSN Messenger
發表文章主題: 發表於: 30 十二月 2006, 00:53
maleung
行行企企

Moderator

先買食物, 後食午餐, 再乘巴士到大澳(到大澳前一個站落車)

檢視會員個人資料 發送私人訊息 發送電子郵件 參觀發表人的個人網站 MSN Messenger
9頁(共10頁)
這個主題已經被鎖定了, 您無法在這個主題編輯文章或是回覆 這個主題已經被鎖定了, 您無法在這個主題編輯文章或是回覆
前往頁面 上一頁  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  下一頁
 WaLaDiver 潛水討論區 / 地面活動區 Land Activities / 2006-12-31 冬季大露營

前往: 

無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票
無法 在這個版面附加檔案
可以 在這個版面下載檔案