回覆主題 回覆主題
1頁(共3頁) WaLaDiver 潛水討論區 / 為食站 Yummy Yummy / 好味既上海粢飯及清豆漿  前往頁面 1, 2, 3  下一頁

發表文章主題: 好味既上海粢飯及清豆漿 發表於: 05 二月 2007, 22:14
肥鸚鵡
Moderator

Moderator

星期日早上心癮起去走咗紅墈既上海真真豆漿大王吃早餐, 佢既粢飯及清豆漿好正嫁, 粢飯可以要求佢即制, 加上出面好少有既走糖既清豆漿. 真係叫人食指大動 2 daumen hoch

肥鸚鵡 在 05 二月 2007, 22:23 作了第 1 次修改
  引言回覆
檢視會員個人資料 發送私人訊息  
發表文章主題: 發表於: 05 二月 2007, 22:21
BigFish 大魚
Moderator

Moderator

正喎~~~我地幾時去食啊~

發表文章主題: 發表於: 05 二月 2007, 22:30
sky
天空字仲尼

Moderator

食完粢飯同豆漿先去潛水一流 2 daumen hoch

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 05 二月 2007, 22:32
肥鸚鵡
Moderator

Moderator

sky 寫到:

係紅墈喎, 可能要早些少去先至得.

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 05 二月 2007, 22:35
sky
天空字仲尼

Moderator

肥鸚鵡 寫到:
sky 寫到:

我多數食causeway bay van仔站果間24小時上海店,熱豆漿可以叫佢唔加糖.

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 05 二月 2007, 22:37
肥鸚鵡
Moderator

Moderator

sky 寫到:
肥鸚鵡 寫到:
sky 寫到:

我多數食causeway bay van仔站果間24小時上海店,熱豆漿可以叫佢唔加糖.

果一間我試過都唔錯 anmachen

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 05 二月 2007, 22:51
sky
天空字仲尼

Moderator

肥鸚鵡 寫到:
sky 寫到:
肥鸚鵡 寫到:
sky 寫到:

我最鍾意係咸粢熱甜漿....好好味呀 lieb hab

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 05 二月 2007, 23:21
anson
Sunday Diver

sky 寫到:
肥鸚鵡 寫到:
sky 寫到:
肥鸚鵡 寫到:
sky 寫到:

有冇試過咸豆漿, 我見人地係落辣椒油食

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 05 二月 2007, 23:38
maleung
行行企企

Moderator

我知有間買粢飯同豆漿好污.....
但冇留意個名..........

檢視會員個人資料 發送私人訊息 發送電子郵件 參觀發表人的個人網站 MSN Messenger
發表文章主題: 發表於: 05 二月 2007, 23:40
Kat
自己友

Moderator

好耐都冇食過 都好想食tim lieb hab

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 06 二月 2007, 01:26
jerry3547
世紀大笨豬

Moderator

anson 寫到:
sky 寫到:
肥鸚鵡 寫到:
sky 寫到:
肥鸚鵡 寫到:
sky 寫到:

有冇試過咸豆漿, 我見人地係落辣椒油食

辣椒油??

http://hk.myblog.yahoo.com/jerry3547/
  引言回覆
檢視會員個人資料 發送私人訊息 MSN Messenger
發表文章主題: 發表於: 06 二月 2007, 10:12
藍血人
周維游,咬地球

sky 寫到:
肥鸚鵡 寫到:
sky 寫到:

佢地D葱油餅仲正 2 daumen hoch

發表文章主題: 發表於: 06 二月 2007, 10:28
sky
天空字仲尼

Moderator

藍血人 寫到:
sky 寫到:
肥鸚鵡 寫到:
sky 寫到:

我好小食葱油餅,下次試下先

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 06 二月 2007, 11:23
肥鸚鵡
Moderator

Moderator

sky 寫到:
藍血人 寫到:
sky 寫到:
肥鸚鵡 寫到:
sky 寫到:

我好小食葱油餅,下次試下先

我都試過, 好好味, 冬潛良伴 king grin

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 06 二月 2007, 17:08
BOXFISH
得咗啦 我最想見到粒骰

真係噤好味等我都去試下先

引言回覆
1頁(共3頁)
回覆主題 回覆主題
前往頁面 1, 2, 3  下一頁
 WaLaDiver 潛水討論區 / 為食站 Yummy Yummy / 好味既上海粢飯及清豆漿

前往: 

無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票
無法 在這個版面附加檔案
可以 在這個版面下載檔案