回覆主題 回覆主題
1頁(共2頁) WaLaDiver 潛水討論區 / 潛水點滴 Diving WaLaWaLa / 傷 殘 人 士 體 驗 潛 水  前往頁面 1, 2  下一頁

發表文章主題: 傷 殘 人 士 體 驗 潛 水 發表於: 18 五月 2006, 21:28
YF24
我唔係壞人,係傻人

http://life.atnext.com/index.cfm?fuseaction=section.article_page&main_section_id=66331&AV=F&article_id=101106&display_id=101086

誠 邀 出 席 ” 傷 殘 人 士 體 驗 潛 水 ” 新 聞 發 佈 會
1. 舉 行 日 期 : 2006 年 5 月 20 日 ( 星 期 六 )
時 間 : 10:00 – 12:30 介 紹 考 古 學 及 水 下 考 古 影 片 欣 賞
11:15 - 11:45 新 聞 發 佈 會
14:00 - 17:00 傷 殘 人 士 潛 水 體 驗
地 點 : 李 鄭 屋 邨 復 康 會 訓 練 中 心 / 李 鄭 屋 邨 泳 池

2. 活 動 性 質 : 此 活 動 推 廣 全 民 運 動 之 意 識 , 令 肢 體 有 缺 憾 及 中 風 … .. 等 人 士 , 都 能
認 識 水 下 考 古 活 動 及 親 身 潛 水 體 驗 。 ( 全 港 首 次 主 辦 )

3. 主 辦 機 構 : 香 港 水 下 考 古 總 會

4. 參 加 團 體 : 香 港 輪 椅 急 救 中 心

5. 出 席 嘉 賓 : 本 會 會 長 陳 來 發 先 生 及 主 席 胡 名 川 先 生 , 主 講 嘉 賓 由 中 文 大 學 歷 史 系
及 香 港 業 餘 考 古 總 會 主 講 。

6. 特 色 : 介 紹 水 下 考 古 潛 水 及 考 古 之 樂 趣 。 根 據 傷 殘 人 士 之 能 力 , 設 計 及 安 排
適 合 之 技 術 以 便 能 在 水 下 暢 潛 。

7. 聯 絡 : 請 與 本 人 聯 絡 , 手 提 : 81089380 , 傳 真 : 2569-5689 。
電 郵 : jackie@hkuaa.net

本 會 希 望 貴 社 能 派 員 到 訪 , 鼎 力 支 持 本 會 之 發 展 。 有 勞 之 處 , 敬 請 見 諒 。

引言回覆
檢視會員個人資料 發送私人訊息  
發表文章主題: 發表於: 18 五月 2006, 21:29
YF24
我唔係壞人,係傻人

好有意義,唔知我地可唔可以幫手??

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 18 五月 2006, 21:36
肥鸚鵡
Moderator

Moderator

如果要搞,我一定會去幫手.

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 18 五月 2006, 21:48
Hugh
人稱大毒Hugh

Moderator

考古...好wor...

發表文章主題: 發表於: 19 五月 2006, 02:44
chris2046
營養師/虹膜師

有無古井..

發表文章主題: 發表於: 19 五月 2006, 09:24
jerry3547
世紀大笨豬

Moderator

考古??香港有無咩潛點要考古呀??

http://hk.myblog.yahoo.com/jerry3547/
  引言回覆
檢視會員個人資料 發送私人訊息 MSN Messenger
發表文章主題: 發表於: 19 五月 2006, 12:02
大地魚
千人斬

考古?香港水質都未掂就考古,有都填曬海,起曬機場啦,不如叫政府正視沿海污染監測,等我地香港D潛點質素好DD咪重有建設性。我發吓嗡風咋咪怪我! verlegen

發表文章主題: 發表於: 19 五月 2006, 12:07
奇云
@

聽前輩講, 香港水質差好大原係因為大陸, 大陸一日唔攪好河道污染, d 水流入海, 夏季水流今到香港水咁差

發表文章主題: 發表於: 19 五月 2006, 12:11
奇云
@

chris2046 寫到:
有無古井..

你係咪好想掏返一個 lachtot

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 19 五月 2006, 12:12
奇云
@

jerry3547 寫到:

咁可能有好多唔係潛點的地方有得考古呢, 只係可能未被發現

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 19 五月 2006, 12:12
(=^o^=)
我係 KITTY

奇云 寫到:
聽前輩講, 香港水質差好大原係因為大陸, 大陸一日唔攪好河道污染, d 水流入海, 夏季水流今到香港水咁差

咩原來係噤 grbel

發表文章主題: 發表於: 19 五月 2006, 12:26
大地魚
千人斬

奇云 寫到:
哦,不過都幾難搞 weinen

發表文章主題: 發表於: 19 五月 2006, 14:56
chris2046
營養師/虹膜師

奇云 寫到:

我覺得係有既..只係香港既發展係經濟...錢 錢 錢...無乜文化多樣性..唔係大陸有太空人...香港d學生志願重係咩醫生律師....大哥....香港搵食咁難....邊有咁多空間比人做其他野.....可惜..... verlegen

發表文章主題: 發表於: 20 五月 2006, 20:33
大地魚
千人斬

chris2046 寫到:
奇云 寫到:

我覺得係有既..只係香港既發展係經濟...錢 錢 錢...無乜文化多樣性..唔係大陸有太空人...香港d學生志願重係咩醫生律師....大哥....香港搵食咁難....邊有咁多空間比人做其他野.....可惜..... verlegen
咦,有文有路喎,佩服佩服 alien

發表文章主題: 發表於: 21 五月 2006, 21:03
YF24
我唔係壞人,係傻人

後記係 http://www.waladiver.com/viewtopic.php?p=7675#7675

引言回覆
1頁(共2頁)
回覆主題 回覆主題
前往頁面 1, 2  下一頁
 WaLaDiver 潛水討論區 / 潛水點滴 Diving WaLaWaLa / 傷 殘 人 士 體 驗 潛 水

前往: 

無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票
無法 在這個版面附加檔案
可以 在這個版面下載檔案