回覆主題 回覆主題
2頁(共3頁) WaLaDiver 潛水討論區 / 潛水點滴 Diving WaLaWaLa / 獅子山下-----水中的故事  前往頁面 上一頁  1, 2, 3  下一頁

發表文章主題: 發表於: 28 五月 2006, 23:05
jerry3547
世紀大笨豬

Moderator

肥鸚鵡 寫到:
片段太少了...

係啦,係啦,太短啦~~~~
weinen

http://hk.myblog.yahoo.com/jerry3547/
  引言回覆
檢視會員個人資料 發送私人訊息 MSN Messenger
發表文章主題: 發表於: 28 五月 2006, 23:16
sky
天空字仲尼

Moderator

大家有一件事同有關人講聲.今日我部dvd recorder因為一d意外,record唔到"水中的故事",攬到我自己都無得睇 weinen 所以燒唔到dvd.不過上次食飯個幾個重要唔要"song號"dvd grbel

引言回覆
檢視會員個人資料 發送私人訊息  
發表文章主題: 發表於: 28 五月 2006, 23:22
chris2046
營養師/虹膜師

要.......!!!!!!!1

發表文章主題: 發表於: 28 五月 2006, 23:24
哈姆
自己友

sky sir,

一隻.唔該 ups

引言回覆
檢視會員個人資料 發送私人訊息 發送電子郵件  
發表文章主題: 發表於: 29 五月 2006, 00:03
肥鸚鵡
Moderator

Moderator

sky 寫到:
大家有一件事同有關人講聲.今日我部dvd recorder因為一d意外,record唔到"水中的故事",攬到我自己都無得睇 weinen 所以燒唔到dvd.不過上次食飯個幾個重要唔要"song號"dvd grbel

好似D人仲當你錄到.

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 29 五月 2006, 00:04
jerry3547
世紀大笨豬

Moderator

肥鸚鵡 寫到:
sky 寫到:

好似D人仲當你錄到.

我download咗呀,total 要幾多隻??
(rmvb format喎,要係電腦睇呀)

http://hk.myblog.yahoo.com/jerry3547/
  引言回覆
發表文章主題: 發表於: 29 五月 2006, 03:18
frogfish
自己友

上網睇咪得囉, 點解要錄影呢?

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 29 五月 2006, 04:20
chris2046
營養師/虹膜師

frogfish 寫到:
上網睇咪得囉, 點解要錄影呢?

佢地要 dvd 質素..傻啦...

發表文章主題: 發表於: 29 五月 2006, 07:37
anson
Sunday Diver

藍血人 寫到:
你地攪錯了,依套係獅子山下,並唔係geographic mega eek

係喎.....心態問題......miss 左套野個重點 lol

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 29 五月 2006, 10:05
大地魚
千人斬

sky 寫到:
我都想要 king grin

發表文章主題: 發表於: 29 五月 2006, 12:43
Hugh
人稱大毒Hugh

Moderator

本地製作,已經係個好好既突破....
不過水底真係太少片....

發表文章主題: 發表於: 29 五月 2006, 13:00
Karver
大鐵頭

太少水底片段啦 verrckt

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 29 五月 2006, 13:38
肥鸚鵡
Moderator

Moderator

SKY SIR, 我要PD既特別版

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 29 五月 2006, 14:12
anson
Sunday Diver

我記得水底攝影係一位陳XX同埋呂頌賢, 有冇得約埋上 pro dive 睇 full version? anmachen

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 29 五月 2006, 14:41
jerry3547
世紀大笨豬

Moderator

anson 寫到:
我記得水底攝影係一位陳XX同埋呂頌賢, 有冇得約埋上 pro dive 睇 full version? anmachen

都好喎,搵人去問吓吖

引言回覆
2頁(共3頁)
回覆主題 回覆主題
前往頁面 上一頁  1, 2, 3  下一頁
 WaLaDiver 潛水討論區 / 潛水點滴 Diving WaLaWaLa / 獅子山下-----水中的故事

前往: 

無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票
無法 在這個版面附加檔案
可以 在這個版面下載檔案