回覆主題 回覆主題
3頁(共3頁) WaLaDiver 潛水討論區 / 潛水點滴 Diving WaLaWaLa / 獅子山下-----水中的故事  前往頁面 上一頁  1, 2, 3

發表文章主題: 發表於: 29 五月 2006, 16:15
鴨潛
自己友

sky 寫到:
大家有一件事同有關人講聲.今日我部dvd recorder因為一d意外,record唔到"水中的故事",攬到我自己都無得睇 weinen 所以燒唔到dvd.不過上次食飯個幾個重要唔要"song號"dvd grbel

你隻dvd係唔係錄左松松姐姐潛水所以唔捨得比大家 grbel

引言回覆
檢視會員個人資料 發送私人訊息  
發表文章主題: 發表於: 29 五月 2006, 16:28
sky
天空字仲尼

Moderator

鴨潛 寫到:
sky 寫到:
大家有一件事同有關人講聲.今日我部dvd recorder因為一d意外,record唔到"水中的故事",攬到我自己都無得睇 weinen 所以燒唔到dvd.不過上次食飯個幾個重要唔要"song號"dvd grbel

你隻dvd係唔係錄左松松姐姐潛水所以唔捨得比大家 grbel

見到佢都驚 mega eek

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 29 五月 2006, 18:39
豬屎餅
唔該~幫幫忙吖!!!

sky 寫到:
鴨潛 寫到:
sky 寫到:

見到佢都驚 mega eek

唔係化......有咩咁好驚呀? grbel

引言回覆
檢視會員個人資料 發送私人訊息 MSN Messenger
發表文章主題: 發表於: 29 五月 2006, 19:56
anson
Sunday Diver

豬屎餅 寫到:
sky 寫到:
鴨潛 寫到:
sky 寫到:

見到佢都驚

唔係化......有咩咁好驚呀? grbel

係見到偶像果種心樸樸跳 lachtot

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 30 五月 2006, 00:48
陳貓
你在嗎?

Moderator

jerry3547 寫到:
肥鸚鵡 寫到:
片段太少了...

係啦,係啦,太短啦~~~~
weinen

我都有睇, 到喉唔到肺... explodieren

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 30 五月 2006, 01:13
chris2046
營養師/虹膜師

我到左肺...落唔到胃

發表文章主題: 發表於: 30 五月 2006, 15:34
(=^o^=)
我係 KITTY

太短太短 ~~

發表文章主題: 發表於: 31 五月 2006, 01:37
OJ
橙汁

chris2046 寫到:
我到左肺...落唔到胃

lol 去左個肺,更係去唔到個胃啦....

3頁(共3頁)
回覆主題 回覆主題
前往頁面 上一頁  1, 2, 3
 WaLaDiver 潛水討論區 / 潛水點滴 Diving WaLaWaLa / 獅子山下-----水中的故事

前往: 

無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票
無法 在這個版面附加檔案
可以 在這個版面下載檔案