回覆主題 回覆主題
1頁(共2頁) WaLaDiver 潛水討論區 / 潛水點滴 Diving WaLaWaLa / Layang Layang Underwater Photo Challenge  前往頁面 1, 2  下一頁

發表文章主題: Layang Layang Underwater Photo Challenge 發表於: 23 五月 2006, 11:32
sky
天空字仲尼

Moderator

Very good diving package for diver....!!!! I want to go anmachen

http://www.asiandiver.com/file/ad_layang_screen.pdf

引言回覆
檢視會員個人資料 發送私人訊息  
發表文章主題: 發表於: 23 五月 2006, 13:36
蝦媽
奴隸獸

每年Easter係good season 2 daumen hoch ,有機會見到school of hammerhead, 不過差唔多要早半年訂定resort verlegen

因為咁, 我遲遲都未去過 weinen

檢視會員個人資料 發送私人訊息 發送電子郵件 MSN Messenger
發表文章主題: 發表於: 23 五月 2006, 14:08
Kat
自己友

Moderator

我都想去呀 .....

發表文章主題: 發表於: 23 五月 2006, 14:17
豬屎餅
唔該~幫幫忙吖!!!

我都好想好想去!! 希望2008年前去到啦 ! jump

引言回覆
檢視會員個人資料 發送私人訊息 MSN Messenger
發表文章主題: 發表於: 23 五月 2006, 15:29
ET
外星人

lieb hab lieb hab lieb hab
好正呀!!!!

發表文章主題: 發表於: 23 五月 2006, 20:52
frogfish
自己友

我都想去呀.....................

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 24 五月 2006, 13:43
閒人
自己友

sky 負責吹雞

發表文章主題: 發表於: 24 五月 2006, 14:24
sky
天空字仲尼

Moderator

如果我去得一早吹雞喇 weinen

閒人 寫到:
sky 負責吹雞

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 24 五月 2006, 14:31
ET
外星人

2006年前去到啦 ! 3 mal grin

豬屎餅 寫到:
我都好想好想去!! 希望2008年前去到啦 ! jump

發表文章主題: 發表於: 24 五月 2006, 16:48
(=^o^=)
我係 KITTY

sky 寫到:

閒人 寫到:
sky 負責吹雞

點解呀 verlegen

發表文章主題: 發表於: 24 五月 2006, 17:19
Hugh
人稱大毒Hugh

Moderator

sky 寫到:

閒人 寫到:
sky 負責吹雞

唔好買燈住!去左先啦! anmachen

發表文章主題: 發表於: 24 五月 2006, 23:30
sky
天空字仲尼

Moderator

(=^o^=) 寫到:
sky 寫到:

閒人 寫到:
sky 負責吹雞

點解呀 verlegen

因為7月公司會好忙同無乜錢 weinen

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 24 五月 2006, 23:52
sky
天空字仲尼

Moderator

Hugh 寫到:
sky 寫到:

閒人 寫到:
sky 負責吹雞

唔好買燈住!去左先啦! anmachen

唔買燈點去攝影比賽呀 grbel

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 25 五月 2006, 10:17
Hugh
人稱大毒Hugh

Moderator

sky 寫到:

邊個話冇燈唔參加得架? popcorn

發表文章主題: 發表於: 26 五月 2006, 01:29
sky
天空字仲尼

Moderator

Hugh 寫到:
sky 寫到:

邊個話冇燈唔參加得架? popcorn

型d嗎 lachtot

引言回覆
1頁(共2頁)
回覆主題 回覆主題
前往頁面 1, 2  下一頁
 WaLaDiver 潛水討論區 / 潛水點滴 Diving WaLaWaLa / Layang Layang Underwater Photo Challenge

前往: 

無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票
無法 在這個版面附加檔案
可以 在這個版面下載檔案