回覆主題 回覆主題
1頁(共5頁) WaLaDiver 潛水討論區 / 潛水器材區 Diving Equipment / 打唔漲BCD  前往頁面 1, 2, 3, 4, 5  下一頁

發表文章主題: 打唔漲BCD 發表於: 23 五月 2006, 14:44
anson
Sunday Diver

枝樽有氣的話, 又set好哂駁好哂, 有咩情況會打唔漲件BCD呢?

引言回覆
檢視會員個人資料 發送私人訊息  
發表文章主題: Re: 打唔漲BCD 發表於: 23 五月 2006, 14:47
chris2046
營養師/虹膜師

anson 寫到:
枝樽有氣的話, 又set好哂駁好哂, 有咩情況會打唔漲件BCD呢?

哈...未驚完?....... king grin

發表文章主題: Re: 打唔漲BCD 發表於: 23 五月 2006, 14:50
藍血人
周維游,咬地球

chris2046 寫到:
anson 寫到:

Inflater 壞咗 or BCD 穿咗 anmachen

發表文章主題: 發表於: 23 五月 2006, 14:57
DiveNut
無銀用

未開氣 kopfnuss

引言回覆
發表文章主題: Re: 打唔漲BCD 發表於: 23 五月 2006, 14:57
anson

藍血人 寫到:
anson 寫到:

Inflater 壞咗 or BCD 穿咗 anmachen

會唔會有野 kick 住呢 (例如豬腸, dump valve etc), 之後再潛完上水又OK喎

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 23 五月 2006, 14:58
奇云
@

按錯制

發表文章主題: Re: 打唔漲BCD 發表於: 23 五月 2006, 14:58
anson

anson 寫到:

諗起有D得人驚

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 23 五月 2006, 14:59
anson

奇云 寫到:
按錯制

唔好玩啦 lol
會唔會係按哂兩個制呢 lachtot

引言回覆
發表文章主題: Re: 打唔漲BCD 發表於: 23 五月 2006, 15:00
奇云
@

anson 寫到:
anson 寫到:

諗起有D得人驚

yo 駛乜驚, 吹升囉

引言回覆
檢視會員個人資料 發送私人訊息 MSN Messenger
發表文章主題: 發表於: 23 五月 2006, 15:02
奇云
@

anson 寫到:
奇云 寫到:
按錯制

唔好玩啦 lol
會唔會係按哂兩個制呢 lachtot

唔係同你玩, 真係有人試過按放氣個制, 之後以為打唔到 bc lachtot

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 23 五月 2006, 15:15
Hugh
人稱大毒Hugh

Moderator

你按BC個inflat制聽唔聽到有氣聲先?

發表文章主題: 發表於: 23 五月 2006, 15:27
anson

奇云 寫到:

唔係同你玩, 真係有人試過按放氣個制, 之後以為打唔到 bc lachtot

我係按住打氣制, 但係打極都唔漲, d氣不停咁漏, 長按長漏

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 23 五月 2006, 15:36
奇云
@

咁得意, 咁係邊個位漏返出o黎呀?

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 23 五月 2006, 15:38
anson

Hugh 寫到:
你按BC個inflat制聽唔聽到有氣聲先?

聽到漏氣聲, 有D似打爆哂件BCD果種自動放氣聲, 我相信係我按住打氣制, 因為發覺打唔漲之後已經係長按, 如果按錯放氣制 (長按), 無理由有咁多氣放, 長放長有喎 lol

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 23 五月 2006, 15:39
anson

奇云 寫到:
咁得意, 咁係邊個位漏返出o黎呀?

唔記得左 verlegen

引言回覆
1頁(共5頁)
回覆主題 回覆主題
前往頁面 1, 2, 3, 4, 5  下一頁
 WaLaDiver 潛水討論區 / 潛水器材區 Diving Equipment / 打唔漲BCD

前往: 

無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票
無法 在這個版面附加檔案
可以 在這個版面下載檔案