這個主題已經被鎖定了, 您無法在這個主題編輯文章或是回覆 這個主題已經被鎖定了, 您無法在這個主題編輯文章或是回覆
15頁(共16頁) WaLaDiver 潛水討論區 / 著數區 Jetso / 4 D Puzzle 海 洋 動 物 ( 吹水區 )  前往頁面 上一頁  1, 2, 3 ... , 14, 15, 16  下一頁

發表文章主題: 發表於: 04 十一月 2008, 19:56
maleung
行行企企

Moderator

chris2046 寫到:
maleung 寫到:
死........... 馬良..今晚比錢你.

點呢? verlegen

比左喇..sorry..我意思係...叫....女友過比你...我成日記得比錢就唔記得帶你 a?c 過數.... 尋既終於過左比你...姓林既.. verlegen ups

攞左未?
未就快d喇!

檢視會員個人資料 發送私人訊息 發送電子郵件 參觀發表人的個人網站 MSN Messenger
發表文章主題: 發表於: 04 十一月 2008, 23:06
chris2046
營養師/虹膜師

未呀..

發表文章主題: 發表於: 04 十一月 2008, 23:18
藍血人
周維游,咬地球

未呀..

如物主在本星期六前(即8 Nov 2008)未完成交收 , 該物件便由藍血人先生沒收,不得上訴..........此致

藍血人 在 05 十一月 2008, 00:34 作了第 1 次修改
  引言回覆
檢視會員個人資料 發送私人訊息 發送電子郵件  
發表文章主題: 發表於: 05 十一月 2008, 00:19
maleung
行行企企

Moderator

未呀..

快 d 啦~~~~~
你用電話線呀?

檢視會員個人資料 發送私人訊息 發送電子郵件 參觀發表人的個人網站 MSN Messenger
發表文章主題: 發表於: 05 十一月 2008, 01:22
蛋蛋
肥美大笨蛋

藍血人 寫到:
未呀..

如物主在本星期六前(即8 Nov 2008)未完成交收 , 該物件便由藍血人先生沒收,不得上訴..........此致
我幫佢拎d龜啦 anmachen anmachen

蛋蛋潛水誌
  引言回覆
檢視會員個人資料 發送私人訊息  
發表文章主題: 發表於: 05 十一月 2008, 10:47
chris2046
營養師/虹膜師

藍血人 寫到:
未呀..

ups ups ups 知道...

發表文章主題: 發表於: 15 十一月 2008, 00:27
maleung
行行企企

Moderator

藍血人 寫到:
未呀..

攞左喇?

發表文章主題: 發表於: 15 十一月 2008, 02:34
chris2046
營養師/虹膜師

maleung 寫到:
藍血人 寫到:
未呀..

攞左喇?

攞左 lu...... ups

發表文章主題: 發表於: 21 十一月 2008, 23:28
maleung
行行企企

Moderator

蛋蛋, 請你等多幾日, 就換到喇, 搵左佢好耐最近先覆我...........

發表文章主題: 發表於: 22 十一月 2008, 09:53
蛋蛋
肥美大笨蛋

maleung 寫到:
蛋蛋, 請你等多幾日, 就換到喇, 搵左佢好耐最近先覆我...........
好呀, 冇問題. 唔該哂 3 mal grin 3 mal grin

蛋蛋潛水誌
  引言回覆
發表文章主題: 發表於: 15 十二月 2008, 10:02
蛋蛋
肥美大笨蛋

推下先 zunge zeigen

唔知有冇聖誕禮物收呢 santa grin

蛋蛋潛水誌
  引言回覆
發表文章主題: 發表於: 15 十二月 2008, 10:58
maleung
行行企企

Moderator

蛋蛋 寫到:

對唔住, 我一路都追緊, 但佢做D唔做D! verlegen
我會繼續同你追!

發表文章主題: 發表於: 15 十二月 2008, 11:19
蛋蛋
肥美大笨蛋

maleung 寫到:
蛋蛋 寫到:

對唔住, 我一路都追緊, 但佢做D唔做D! verlegen
我會繼續同你追!
唔趕0既, 我純粹吹下水 popcorn popcorn

lachtot lachtot zunge zeigen

蛋蛋潛水誌
  引言回覆
發表文章主題: 發表於: 30 十二月 2008, 09:29
maleung
行行企企

Moderator

蛋蛋, 我仍在處理你的 puzzle, 煩請你等候!
不好意思!

發表文章主題: 發表於: 02 一月 2009, 09:41
蛋蛋
肥美大笨蛋

maleung 寫到:
蛋蛋, 我仍在處理你的 puzzle, 煩請你等候!
不好意思!
唔緊要, 趕唔切新曆新年, 咪做農曆新年禮物囉 lachtot lachtot

蛋蛋潛水誌
  引言回覆
15頁(共16頁)
這個主題已經被鎖定了, 您無法在這個主題編輯文章或是回覆 這個主題已經被鎖定了, 您無法在這個主題編輯文章或是回覆
前往頁面 上一頁  1, 2, 3 ... , 14, 15, 16  下一頁
 WaLaDiver 潛水討論區 / 著數區 Jetso / 4 D Puzzle 海 洋 動 物 ( 吹水區 )

前往: 

無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票
無法 在這個版面附加檔案
可以 在這個版面下載檔案