回覆主題 回覆主題
3頁(共5頁) WaLaDiver 潛水討論區 / 地面活動區 Land Activities / 七月份飯局  前往頁面 上一頁  1, 2, 3, 4, 5  下一頁

發表文章主題: 發表於: 15 七月 2009, 11:56
奇云
@

maggieshum 寫到:
肥鸚鵡 寫到:
chris2046 寫到:
肥鸚鵡 寫到:
肥鸚鵡 寫到:
公開咗啦.....我走唔甩架......
又再令各位單身女仕失望啦 mega grin mega grin mega grin ......

只不過想月尾出嚟食下飯啫, 無咩特別事

schlagen schlagen schlagen

stumm

唉..... stumm

我之前都係單身主義, 果時D女仕已經失望.....
而且更加甘心為一棵樹而放棄咗成個森林, 仲唔係又再令佢地更加失望咩 verlegen

bussi bussi bussi

兜得好 zunge zeigen

引言回覆
檢視會員個人資料 發送私人訊息 MSN Messenger
發表文章主題: 發表於: 15 七月 2009, 11:57
肥鸚鵡
Moderator

Moderator

奇云 寫到:
肥鸚鵡 寫到:
肥鸚鵡 寫到:
肥鸚鵡 寫到:
又再令各位單身女仕失望啦 mega grin mega grin mega grin ......

stumm

而且更加甘心為一棵樹而放棄咗成個森林, 仲唔係又再令佢地更加失望咩 verlegen

兜得好 zunge zeigen

講事實嘛 king grin

引言回覆
檢視會員個人資料 發送私人訊息  
發表文章主題: 發表於: 15 七月 2009, 11:57
奇云
@

肥鸚鵡 寫到:
肥鸚鵡 寫到:
肥鸚鵡 寫到:
肥鸚鵡 寫到:

stumm

唯獨妳是不可取締...

好啦, 打情罵俏返 facebook 啦 schlagen

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 15 七月 2009, 12:01
OJ
橙汁

報名:
1. 肥雀
2. maggieshum (肥雀 +1)
3. Jerry3547
4. 小moon女
5. Denise
6. 妹妹
7. 藍血人 TBC
8. 云 < 喂喂喂~~發生咩事
9. kitti
10. 哈姆 (TBC)
11. OJ (TBC)
12.

發表文章主題: 發表於: 15 七月 2009, 14:01
chris2046
營養師/虹膜師

開一圍比個兩隻野. 做枱大戲啦

哈利鸚鵡 : 混帳肥雀的背判

發表文章主題: 發表於: 15 七月 2009, 14:02
肥鸚鵡
Moderator

Moderator

開一圍比個兩隻野. 做枱大戲啦

哈利鸚鵡 : 混帳肥雀的背判

bussi

klatschen klatschen klatschen klatschen klatschen klatschen
klatschen klatschen klatschen klatschen klatschen klatschen

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 15 七月 2009, 16:04
細魚
新朋友

1. 肥雀
4. 小moon女
5. 細魚
6. 妹妹
7. 藍血人 TBC
9. kitti
12.

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 15 七月 2009, 16:45
小moon女
月亮妹妹

好開心,又可以見到細魚喇~~~ klatschen

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 16 七月 2009, 01:36
細魚
新朋友

Moon~
So excited to see u soon lei~~~
U gonna tell me more about ur honeymoon~~
@.@~

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 16 七月 2009, 15:27
藍血人
周維游,咬地球

where is 炸馬良 & 馬炸兩

發表文章主題: 發表於: 16 七月 2009, 19:22
crazykitti
自己友

細魚 寫到:
1. 肥雀
4. 小moon女
5. 細魚
6. 妹妹
7. 藍血人 TBC
9.
12.

我有時吾來la.......

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 17 七月 2009, 00:16
jerry3547
世紀大笨豬

Moderator

crazykitti 寫到:
細魚 寫到:
1. 肥雀
3.
4.
5. 細魚
6. 妹妹
7. 藍血人 TBC
9.
12.

我都係呀~~

http://hk.myblog.yahoo.com/jerry3547/
  引言回覆
發表文章主題: 發表於: 17 七月 2009, 00:58
chris2046
營養師/虹膜師

jerry3547 寫到:
細魚 寫到:
1. 肥雀
3.
4.
5. 細魚
6. 妹妹
7. 藍血人 TBC
9.
12.

我都係呀~~

schlagen

發表文章主題: 發表於: 17 七月 2009, 12:45
小moon女
月亮妹妹

細魚 寫到:
1. 肥雀
3.
4.
5. 細魚
6. 妹妹
7. 藍血人 TBC
9.
12.

我都係呀~~

schlagen

你連名都無報喎~~ verlegen schlagen

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 17 七月 2009, 16:34
chris2046
營養師/虹膜師

小moon女 寫到:
細魚 寫到:
1. 肥雀
3.
4.
5. 細魚
6. 妹妹
7. 藍血人 TBC
9.
12.

我都係呀~~

schlagen

你連名都無報喎~~ verlegen schlagen

我怕醜 anmachen

3頁(共5頁)
回覆主題 回覆主題
前往頁面 上一頁  1, 2, 3, 4, 5  下一頁
 WaLaDiver 潛水討論區 / 地面活動區 Land Activities / 七月份飯局

前往: 

無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票
無法 在這個版面附加檔案
可以 在這個版面下載檔案