回覆主題 回覆主題
1頁(共3頁) WaLaDiver 潛水討論區 / 地面活動區 Land Activities / 十一月~~秋風起~~卡路里~~為食豬食得龍又來啦~~  前往頁面 1, 2, 3  下一頁

發表文章主題: 十一月~~秋風起~~卡路里~~為食豬食得龍又來啦~~ 發表於: 27 九月 2010, 11:03
jerry3547
世紀大笨豬

Moderator

又係我為食豬出動啦~~~食呀~~食呀~~食呀~~~

大家仲記得呢度嘛~~舊年就係呢度~~有猛虎落地勢,有皮蛋紅酒,仲有好多卡路里~~~

日期︰十一月六日 星期六
   改做十一月十一日 星期四
時間︰七時正
地點︰得龍大飯店 新蒲崗康強街 25-29 號地
目的︰飲酒 食飯 吹水
要求︰一人帶一支酒(不過唔帶都得)
人數︰12 人

1. Jerry3547
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.

[/quote]

http://hk.myblog.yahoo.com/jerry3547/

jerry3547 在 29 十月 2010, 14:38 作了第 1 次修改
  引言回覆
檢視會員個人資料 發送私人訊息 MSN Messenger
發表文章主題: 發表於: 30 九月 2010, 15:38
jerry3547
世紀大笨豬

Moderator

大家仲記得呢度嘛~~舊年就係呢度~~有猛虎落地勢,有皮蛋紅酒,仲有好多卡路里~~~

時間︰七時正
目的︰飲酒 食飯 吹水
人數︰12 人

2. 小moon女
3. 細魚
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.

http://hk.myblog.yahoo.com/jerry3547/
  引言回覆
發表文章主題: 發表於: 30 九月 2010, 16:46
小moon女
月亮妹妹

問咗藍爺未? 食既場合唔可以無佢喎~~ zwinkern

引言回覆
檢視會員個人資料 發送私人訊息  
發表文章主題: 發表於: 30 九月 2010, 17:18
奇云
@

小moon女 寫到:

你請得郁泳伽, 藍爺就會現身 zunge zeigen

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 30 九月 2010, 18:20
藍血人
周維游,咬地球

奇云 寫到:
小moon女 寫到:

你請得郁泳伽, 藍爺就會現身 zunge zeigen

星期五同星期六都唔得呀 weinen weinen weinen

發表文章主題: 發表於: 02 十月 2010, 15:49
chris2046
營養師/虹膜師

我未知....不過點解d 相d 色咁怪...好似過期食物無晒色水...

發表文章主題: 發表於: 23 十月 2010, 13:13
maleung
行行企企

Moderator

時間︰七時正
目的︰飲酒 食飯 吹水
人數︰12 人

2. 小moon女
3. 細魚
4. maleung
5. Jamie
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.

引言回覆
檢視會員個人資料 發送私人訊息 發送電子郵件 參觀發表人的個人網站 MSN Messenger
發表文章主題: 發表於: 23 十月 2010, 13:21
maleung
行行企企

Moderator

可以去D再方便D地方嗎?
彩雲軒同美心都唔收開瓶費喔!

檢視會員個人資料 發送私人訊息 發送電子郵件 參觀發表人的個人網站 MSN Messenger
發表文章主題: 發表於: 27 十月 2010, 15:25
jerry3547
世紀大笨豬

Moderator

maleung 寫到:

睇怕都係無人去啦 weinen weinen

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 27 十月 2010, 20:17
藍血人
周維游,咬地球

jerry3547 寫到:
maleung 寫到:

改期啦,星期三or四好D, stumm stumm stumm

發表文章主題: 發表於: 28 十月 2010, 12:50
jerry3547
世紀大笨豬

Moderator

藍血人 寫到:
maleung 寫到:

改期啦,星期三or四好D, stumm stumm stumm

你係咪星期三同星期四都無問題呀 ??

涼哥~~~細魚~~~~你地兩個如果改做星期三/星期四有無問題呀 ??

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 28 十月 2010, 14:36
maleung
行行企企

Moderator

藍血人 寫到:
maleung 寫到:

你係咪星期三同星期四都無問題呀 ??

涼哥~~~細魚~~~~你地兩個如果改做星期三/星期四有無問題呀 ??

星期四約左人喔! verlegen
得星期三.......

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 29 十月 2010, 14:37
jerry3547
世紀大笨豬

Moderator

改囉~~~~改期呀~~~

改做十一月十一日呀 !!!!!

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 29 十月 2010, 15:25
藍血人
周維游,咬地球

改囉~~~~改期呀~~~

改做十一月十一日呀 !!!!!

Oh! Yes.......... noch cooler noch cooler noch cooler

發表文章主題: 發表於: 29 十月 2010, 15:28
maleung
行行企企

Moderator

時間︰七時正
目的︰飲酒 食飯 吹水
人數︰12 人

2. 小moon女
3. 細魚
4. maleung
5. Jamie
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.

1頁(共3頁)
回覆主題 回覆主題
前往頁面 1, 2, 3  下一頁
 WaLaDiver 潛水討論區 / 地面活動區 Land Activities / 十一月~~秋風起~~卡路里~~為食豬食得龍又來啦~~

前往: 

無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票
無法 在這個版面附加檔案
可以 在這個版面下載檔案