這個主題已經被鎖定了, 您無法在這個主題編輯文章或是回覆 這個主題已經被鎖定了, 您無法在這個主題編輯文章或是回覆
10頁(共11頁) WaLaDiver 潛水討論區 / 潛水活動區 Diving Activities / 2011-09-17 夜潛 收縮價 "更改出發時間"  前往頁面 上一頁  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  下一頁

發表文章主題: 發表於: 09 九月 2011, 19:17
小豬
自己友

napoleonso 寫到:
小豬 寫到:
我要租full gear喎, 仲要D.M.帶喎...
如果良哥放飛機咁點算呀?

係喎, 想問吓如果我有個friend想遊吓船河唔潛水, 淨係BBQ, 可唔可以join呀?

租GEAR 無問題, 全套GEAR: HK$180, 如果只需要BCD+REG既就HK$150

DM 方面, 到時阿KEV哥會同你一齊潛架喇, 有佢睇住你, 你可以放心..

另外, 關於馬良, 點解要擔心佢放唔放飛機呢? 我唔係好明. 又唔係佢搾船, 只船又唔係佢既, 更加唔會無左佢唔落得水... irre
代收你錢既係WALADIVER, 最緊要係到時有船比你上, 有樽比你潛就OK啦, 係咪??

最後, 有關淨BBQ既朋友, 不論潛唔潛水, 上船就每位HK$200... 另外要注意既, 我地會係船上BBQ, 唔係返上岸BBQ, 所以唔好唸住可以係中途上船或落船, 因我有位朋友甘樣問過我, 所以我想清楚話聲你知...

多謝倫哥指點, 我個friend是知道係喺船上BB焦的, 佢太怕凍所以唔潛啫~~ verlegen

引言回覆
檢視會員個人資料 發送私人訊息  
發表文章主題: 發表於: 09 九月 2011, 20:07
maleung
行行企企

Moderator

奇云 寫到:
chris2046 寫到:
maleung 寫到:
小豬 寫到:

係喎, 想問吓如果我有個friend想遊吓船河唔潛水, 淨係BBQ, 可唔可以join呀?

都係$200
平左只係潛水,其他冇平喔!

打個折啦..... 150 OK? saufen popcorn lieb hab
打你ok?

讚好!

引言回覆
檢視會員個人資料 發送私人訊息 發送電子郵件 參觀發表人的個人網站 MSN Messenger
發表文章主題: 發表於: 09 九月 2011, 20:14
maleung
行行企企

Moderator

小豬 寫到:
maleung 寫到:
小豬 寫到:

都係$200

打個折啦..... 150 OK? saufen popcorn lieb hab

如果有折就好喇!! anmachen

D錢唔係我或wala入袋,
所以一般呢講我都係一律價錢,
不過睇藍爺想收幾多喇! irre

引言回覆
檢視會員個人資料 發送私人訊息 發送電子郵件 參觀發表人的個人網站 MSN Messenger
發表文章主題: 發表於: 09 九月 2011, 22:03
chris2046
營養師/虹膜師

小豬 寫到:
napoleonso 寫到:
小豬 寫到:

租GEAR 無問題, 全套GEAR: HK$180, 如果只需要BCD+REG既就HK$150

DM 方面, 到時阿KEV哥會同你一齊潛架喇, 有佢睇住你, 你可以放心..

另外, 關於馬良, 點解要擔心佢放唔放飛機呢? 我唔係好明. 又唔係佢搾船, 只船又唔係佢既, 更加唔會無左佢唔落得水... irre
代收你錢既係WALADIVER, 最緊要係到時有船比你上, 有樽比你潛就OK啦, 係咪??

最後, 有關淨BBQ既朋友, 不論潛唔潛水, 上船就每位HK$200... 另外要注意既, 我地會係船上BBQ, 唔係返上岸BBQ, 所以唔好唸住可以係中途上船或落船, 因我有位朋友甘樣問過我, 所以我想清楚話聲你知...

多謝倫哥指點, 我個friend是知道係喺船上BB焦的, 佢太怕凍所以唔潛啫~~ verlegen

水面重凍WOR.....水底等啦 anmachen

引言回覆
檢視會員個人資料 發送私人訊息 參觀發表人的個人網站 MSN Messenger
發表文章主題: 發表於: 09 九月 2011, 22:04
chris2046
營養師/虹膜師

maleung 寫到:
小豬 寫到:
maleung 寫到:
小豬 寫到:

都係$200

咁認真...? asian

引言回覆
檢視會員個人資料 發送私人訊息 參觀發表人的個人網站 MSN Messenger
發表文章主題: 發表於: 10 九月 2011, 20:53
Hugh
人稱大毒Hugh

Moderator

maleung 寫到:
小豬 寫到:
maleung 寫到:
小豬 寫到:

都係$200

會唔會淨坐雙計? anmachen

發表文章主題: 發表於: 11 九月 2011, 02:09
chris2046
營養師/虹膜師

Hugh 寫到:
maleung 寫到:
小豬 寫到:
maleung 寫到:
小豬 寫到:

都係$200

會唔會淨坐雙計? anmachen

咁唔落水淨吸.....ahahaha..一級都唔落..直接扯晒入肺...

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 15 九月 2011, 09:39
napoleonso
Fashion Diver

Moderator

報名:
1. Chris2046 (恆生已過數)
2. anson (中銀已過數)
3. 大魚 (恆生已過數)
4. Dickson (恆生已過數)
5. Ann (恆生已過數)
6. Ann + 1 (恆生已過數)
7. Ah Ho (恆生已過數)
8. Vanessa (恆生已過數) 租S碼BCD (Gear未找數)
9. Ah Chu (恆生已過數)
10. David (恆生已過數)
11. Agnes (恆生已過數)
12. 87290 (恆生已過數)
13. 87290+1 (恆生已過數)
14. Pru Pru (恆生已過數)
15. nick (恆生已過數)
16. mandy (恆生已過數)
17. aka (恆生已過數)
18. marco (恆生已過數)
19. william (租Reg. and 大碼BC) (恆生已過數)
20. Jessie (恆生已過數)
21. Jessie+1 (恆生已過數)
22. E T (恆生已過數)
23. Felix (恆生已過數)
24. Eddy (恆生已過數)
25. Benny (恆生已過數)
26. Ming (恆生已過數)
27. Morrie (恆生已過數)
28. Jessie +2 (恆生已過數)
29. Jerry (恆生已過數)
30. Jerry +1 (恆生已過數)

快艇小組:
31. Arthur (恆生已過數) 租L碼BCD, REG, L碼Wetsuit (Gear 未找數)
32. 小豬
33. maleung (恆生已過數)
34. Hugh (恆生已過數)
35. Kat (恆生已過數)
36. Rebecca (恆生已過數)

------------------------
Hiking, Skiing, Diving AND
-----PhotoGraphing-----
------Nikon FANS-------
  引言回覆
檢視會員個人資料 發送私人訊息 發送電子郵件 參觀發表人的個人網站 雅虎訊息通 MSN Messenger
發表文章主題: 發表於: 15 九月 2011, 16:36
maleung
行行企企

Moderator

報名:
1. Chris2046 (恆生已過數)
2. anson (中銀已過數)
3. 大魚 (恆生已過數)
4. Dickson (恆生已過數)
5. Ann (恆生已過數)
6. Ann + 1 (恆生已過數)
7. Ah Ho (恆生已過數)
8. Vanessa (恆生已過數) 租S碼BCD (Gear未找數)
9. Ah Chu (恆生已過數)
10. David (恆生已過數)
11.
12. 87290 (恆生已過數)
13. 87290+1 (恆生已過數)
14. Pru Pru (恆生已過數)
15. nick (恆生已過數)
16. mandy (恆生已過數)
17. aka (恆生已過數)
18. marco (恆生已過數)
19. william (恆生已過數) (租Reg. and 大碼BCD)
20. Jessie (恆生已過數)
21. Jessie+1 (恆生已過數)
22. E T (恆生已過數)
23. Felix (恆生已過數)
24. Eddy (恆生已過數)
25. Benny (恆生已過數)
26. Ming (恆生已過數)
27. Morrie (恆生已過數)
28. Jessie +2 (恆生已過數)
29. Jerry (恆生已過數)
30. Jerry +1 (恆生已過數)

快艇小組:
31. Arthur (恆生已過數) 租 L碼 BCD, REG, L碼Wetsuit (Gear 未找數)
32. 小豬 (中銀已過數) 租 S-M碼 BCD, REG, Fin 39-40, M碼wetsuit 33. maleung (恆生已過數)
34. Hugh (恆生已過數)
35. Kat (恆生已過數)
36. Rebecca (恆生已過數)

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 15 九月 2011, 16:37
maleung
行行企企

Moderator

有一個位!
重有冇人去?

發表文章主題: 發表於: 15 九月 2011, 16:38
奇云
@

小豬 (中銀已過數) S-M碼 BCD, REG, Fin 39-40, M碼wetsuit 33. maleung(恆生已過數) hpfend lachen

良哥你幾錢日租??

奇云 在 15 九月 2011, 16:44 作了第 1 次修改
  引言回覆
檢視會員個人資料 發送私人訊息 MSN Messenger
發表文章主題: 發表於: 15 九月 2011, 16:41
maleung
行行企企

Moderator

奇云 寫到:
小豬 (中銀已過數) S-M碼 BCD, REG, Fin 39-40, M碼wetsuit 33. maleung (恆生已過數) hpfend lachen

錯左位!

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 15 九月 2011, 19:35
小豬
自己友

奇云 寫到:
小豬 (中銀已過數) S-M碼 BCD, REG, Fin 39-40, M碼wetsuit 33. maleung(恆生已過數) hpfend lachen

良哥你幾錢日租??

我幾時租咗良哥㗎?? grbel

引言回覆
檢視會員個人資料 發送私人訊息  
發表文章主題: 發表於: 15 九月 2011, 21:11
chris2046
營養師/虹膜師

小豬 寫到:
奇云 寫到:

良哥你幾錢日租??

租在世界終結時.

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 15 九月 2011, 22:40
自己友

小豬 寫到:
奇云 寫到:

良哥你幾錢日租??

租在世界終結時.

$200 一晚好 cheap 啊 stumm

10頁(共11頁)
這個主題已經被鎖定了, 您無法在這個主題編輯文章或是回覆 這個主題已經被鎖定了, 您無法在這個主題編輯文章或是回覆
前往頁面 上一頁  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  下一頁
 WaLaDiver 潛水討論區 / 潛水活動區 Diving Activities / 2011-09-17 夜潛 收縮價 "更改出發時間"

前往: 

無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票
無法 在這個版面附加檔案
可以 在這個版面下載檔案