回覆主題 回覆主題
3頁(共3頁) WaLaDiver 潛水討論區 / 潛攝區 Underwater Photography / 有野請教! s95  前往頁面 上一頁  1, 2, 3

發表文章主題: 發表於: 25 九月 2011, 21:59
Des Hui
小師妹

chris2046 寫到:
Des Hui 寫到:
係....全中....但我一問就問定晒好d嘛.....第日玩到咁上下可以隨時架枝閃燈玩.....

因為我覺得燈/閃燈唔怕買掛.....因為第日轉機都可以用得番....係咪ga呢...師兄?

係....只要未....................
hahaha....收到! 師兄~

引言回覆
檢視會員個人資料 發送私人訊息 MSN Messenger
發表文章主題: 發表於: 25 九月 2011, 22:02
anson
Sunday Diver

除左壞左未, 仲都要睇下你第時諗住轉乜機, 影乜野,
如果你會用DSLR, 你未必想用光纖打枝閃燈,
咁你一開波就要買有TTL嘅model (如sea & sea YS110a),
又如果你諗住影wide angle, 就更加要買大大碌 (如sea & sea YS-250)

引言回覆
檢視會員個人資料 發送私人訊息  
發表文章主題: 發表於: 25 九月 2011, 22:08
Des Hui
小師妹

咁.....玩住d低b班野先....因為傻瓜機都未舞得店~ 3Q!咁多位師兄~

引言回覆
檢視會員個人資料 發送私人訊息 MSN Messenger
發表文章主題: 發表於: 25 九月 2011, 22:16
chris2046
營養師/虹膜師

anson 寫到:
咁你一開波就要買有TTL嘅model (如sea & sea YS110a),
又如果你諗住影wide angle, 就更加要買大大碌 (如sea & sea YS-250)

錢解決到既問題...唔係問題.....我想問..有無一枝燈想影咩都會出現既呢..... saufen

引言回覆
檢視會員個人資料 發送私人訊息 參觀發表人的個人網站 MSN Messenger
發表文章主題: 發表於: 25 九月 2011, 22:54
anson
Sunday Diver

chris2046 寫到:
anson 寫到:

錢解決到既問題...唔係問題.....我想問..有無一枝燈想影咩都會出現既呢..... saufen
亞拉丁嗰枝

引言回覆
檢視會員個人資料 發送私人訊息  
3頁(共3頁)
回覆主題 回覆主題
前往頁面 上一頁  1, 2, 3
 WaLaDiver 潛水討論區 / 潛攝區 Underwater Photography / 有野請教! s95

前往: 

無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票
無法 在這個版面附加檔案
可以 在這個版面下載檔案