回覆主題 回覆主題
3頁(共3頁) WaLaDiver 潛水討論區 / 潛攝區 Underwater Photography / 用IPHONE 4在海下拍浮潛短片  前往頁面 上一頁  1, 2, 3

發表文章主題: 發表於: 27 九月 2011, 18:26
stanley92
自己友

Des Hui 寫到:
藍血人 寫到:
奇云 寫到:
chris2046 寫到:
maleung 寫到:
maleung 寫到:

用避孕套?
成日都講好安全呀! klatschen

估唔到你會咁講野....... verlegen 難聽個粗口...!

好難聽咩?
咁安全套啦!
其實你諗到點封口, 你已經成功喇!

hehehee...女都生左啦....已經唔安全啦..... anmachen

因為佢封口唔成功

其實馬良係想用個安全套套住條腸仔用
不知不覺...話題去左一條腸仔+安全套身上~~~ roll smilie

我們是講緊用IPHONE 4攝錄及拍水底相事宜

引言回覆
檢視會員個人資料 發送私人訊息  
發表文章主題: 發表於: 27 九月 2011, 18:39
chris2046
營養師/虹膜師

因為係解決唔到既.....

所以無人深究...不過你個袋應該唔落得深.....小心小心

發表文章主題: 發表於: 27 九月 2011, 18:46
Des Hui
小師妹

可以用最低成本嘅野試左先.....試完分享下...我都想知下~

引言回覆
檢視會員個人資料 發送私人訊息 MSN Messenger
發表文章主題: 發表於: 27 九月 2011, 18:49
stanley92
自己友

我用NEREUS DC WP500
20米防水認證通過

引言回覆
檢視會員個人資料 發送私人訊息  
發表文章主題: 發表於: 27 九月 2011, 19:27
Des Hui
小師妹

stanley92 寫到:

20米防水認證通過
你咪再買條腸仔落去篤下.....唔得嘅...浮完咪食左條腸佢囉....一物2用~ mega grin

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 27 九月 2011, 20:20
chris2046
營養師/虹膜師

stanley92 寫到:

20米防水認證通過

嘩....搵命博..... anmachen

引言回覆
檢視會員個人資料 發送私人訊息 參觀發表人的個人網站 MSN Messenger
發表文章主題: 發表於: 27 九月 2011, 20:23
chris2046
營養師/虹膜師

Des Hui 寫到:

可以用最低成本嘅野試左先.....試完分享下...我都想知下~

我都唔用IPHONE.又唔食腸仔...又無安全套.....

有都唔敢帶部IPHONE落水玩....
你試啦... :l�ge:

引言回覆
檢視會員個人資料 發送私人訊息 參觀發表人的個人網站 MSN Messenger
發表文章主題: 發表於: 27 九月 2011, 21:43
maleung
行行企企

Moderator

Des Hui 寫到:
不知不覺...話題去左一條腸仔+安全套身上~~~ roll smilie

呢個係我地既強項!

引言回覆
檢視會員個人資料 發送私人訊息 發送電子郵件 參觀發表人的個人網站 MSN Messenger
發表文章主題: 發表於: 27 九月 2011, 22:09
chris2046
營養師/虹膜師

maleung 寫到:
Des Hui 寫到:

呢個係我地既強項!

係你......唔係我地.... noch cooler

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 28 九月 2011, 14:13
jerry3547
世紀大笨豬

Moderator

maleung 寫到:
Des Hui 寫到:

呢個係我地既強項!

係你......唔係我地.... noch cooler

你班友仔呀,唔好嚇親其他人呀 !!
Off Topic

http://hk.myblog.yahoo.com/jerry3547/
  引言回覆
3頁(共3頁)
回覆主題 回覆主題
前往頁面 上一頁  1, 2, 3
 WaLaDiver 潛水討論區 / 潛攝區 Underwater Photography / 用IPHONE 4在海下拍浮潛短片

前往: 

無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票
無法 在這個版面附加檔案
可以 在這個版面下載檔案