這個主題已經被鎖定了, 您無法在這個主題編輯文章或是回覆 這個主題已經被鎖定了, 您無法在這個主題編輯文章或是回覆
4頁(共6頁) WaLaDiver 潛水討論區 / 潛水活動區 Diving Activities / 2012-09-15 $199 (夜潛)  前往頁面 上一頁  1, 2, 3, 4, 5, 6  下一頁

發表文章主題: 發表於: 10 九月 2012, 10:32
maleung
行行企企

Moderator

潛水糖 寫到:
請問中銀A/C 户口名? 快plz!!

今次上船比!
唔好突然話唔黎得喇!

引言回覆
檢視會員個人資料 發送私人訊息 發送電子郵件 參觀發表人的個人網站 MSN Messenger
發表文章主題: 發表於: 10 九月 2012, 11:17
jerry3547
世紀大笨豬

Moderator

maleung 寫到:
潛水糖 寫到:

今次上船比!
唔好突然話唔黎得喇!

留意呀~~~不設找贖呀 !!!!

http://hk.myblog.yahoo.com/jerry3547/
  引言回覆
檢視會員個人資料 發送私人訊息 MSN Messenger
發表文章主題: 發表於: 10 九月 2012, 11:37
maleung
行行企企

Moderator

jerry3547 寫到:
maleung 寫到:
潛水糖 寫到:

今次上船比!
唔好突然話唔黎得喇!

呃得一蚊得一蚊!

引言回覆
檢視會員個人資料 發送私人訊息 發送電子郵件 參觀發表人的個人網站 MSN Messenger
發表文章主題: 發表於: 10 九月 2012, 11:43
antony wong man
新朋友

25.antony wong

引言回覆
檢視會員個人資料 發送私人訊息  
發表文章主題: 發表於: 10 九月 2012, 11:50
自己友

大家於報名日起計三個工作天內或截止報名日期前(以較先者為準)入數 confirm 你個位!

交錢︰中國銀行 A/C : 012-740-1-007584-3 或
恒生銀行 A/C : 368-3-018232
入數後請發私人訊息給"ACCOUNT"或 電郵至"account@waladiver.com"覆核入數時間及銀行
及新朋友請留電話號碼以更聯絡

參加者一經報名,即表示您同意並遵守以上所有規定.

1. jerry3547
2. 87290
3. 87290+1
4. sky
5. felix
6. felix +1 (租reg)
7. alan
8. method (租 reg)
9. polo
10. carrie
11. 潛水糖
12. suki
13. ricky
14. 潛水糖+1
15. Goo goo
16. Googoo + 1
17. 大魚
18. anson
19. fiona
20. bianca
21. bianca +1
22. Lowell (own gear)
23. May6
24. Kitti
25. antony wong (租 bc size m + reg)

87290 在 15 九月 2012, 00:25 作了第 1 次修改
  引言回覆
檢視會員個人資料 發送私人訊息 參觀發表人的個人網站  
發表文章主題: 發表於: 10 九月 2012, 13:32
felix - wildlife
自己友

duplicated, pls delete

Seaslug survey May2015
相薄: http://kfex.no-ip.org
  引言回覆
發表文章主題: 發表於: 10 九月 2012, 13:32
felix - wildlife
自己友

maleung 寫到:
6. felix +1 (租reg) <---- BC 唔駛?

8. method (租 reg) <---- BC 唔駛?

22. Lowell (own gear) <---- BD + REG?

6. felix +1 (有bcd, 只租reg)

8. method (有bcd, 只租reg

22. Lowell (有fullgear)

Seaslug survey May2015
相薄: http://kfex.no-ip.org
  引言回覆
發表文章主題: 發表於: 10 九月 2012, 14:16
method
新朋友

maleung 寫到:
6. felix +1 (租reg) <---- BC 唔駛?

8. method (租 reg) <---- BC 唔駛?

22. Lowell (own gear) <---- BD + REG?

淨係要租Reg, 唔駛BC noch cooler
租Reg錢上船俾定點?

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 10 九月 2012, 14:47
Lowyangap
Lowyangap

〔新人〕想問夜潛仲有無兩個位?一個已有器材,一個要租借全套潛水器材。想問係咪要入數先,之後再send番入數紙俾你作留位用?謝謝!

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 10 九月 2012, 15:08
jerry3547
世紀大笨豬

Moderator

maleung 寫到:
maleung 寫到:
潛水糖 寫到:

今次上船比!
唔好突然話唔黎得喇!

呃得一蚊得一蚊!

我係你就唔會咁大聲講囉,陣間個個自備散銀你就知出事~~~潛水鉛都唔使用呀你~~~
anmachen anmachen

http://hk.myblog.yahoo.com/jerry3547/
  引言回覆
發表文章主題: 發表於: 10 九月 2012, 15:10
jerry3547
世紀大笨豬

Moderator

Lowyangap 寫到:
〔新人〕想問夜潛仲有無兩個位?一個已有器材,一個要租借全套潛水器材。想問係咪要入數先,之後再send番入數紙俾你作留位用?謝謝!

係咪要入數先 <-- 唔係,今次上船比!唔好突然話唔黎得喇!前面既POST 有講~~~

一個要租借全套潛水器材 <-- 要幾全套先 ?? BC (咩SIZE),膠衣 (咩SIZE),鏡管蛙鞋有無 ??

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 10 九月 2012, 15:39
maleung
行行企企

Moderator

method 寫到:
maleung 寫到:

淨係要租Reg, 唔駛BC noch cooler
租Reg錢上船俾定點?

租野最底燒肺$150
上船比!!

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 10 九月 2012, 15:41
maleung
行行企企

Moderator

maleung 寫到:
maleung 寫到:
潛水糖 寫到:

今次上船比!
唔好突然話唔黎得喇!

呃得一蚊得一蚊!

我係你就唔會咁大聲講囉,陣間個個自備散銀你就知出事~~~潛水鉛都唔使用呀你~~~
anmachen anmachen

D 錢又唔係我要既, 我都比錢玩果個, 最煩都係數!

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 10 九月 2012, 16:13
method
新朋友

maleung 寫到:

租野最底燒肺$150
上船比!!

opps, 最底燒肺$150 verlegen
咁租 Reg + BC又咩價錢? 感謝幫忙.

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 10 九月 2012, 16:17
maleung
行行企企

Moderator

method 寫到:
maleung 寫到:

租野最底燒肺$150
上船比!!

opps, 最底燒肺$150 verlegen
咁租 Reg + BC又咩價錢? 感謝幫忙.

都係$150!

引言回覆
4頁(共6頁)
這個主題已經被鎖定了, 您無法在這個主題編輯文章或是回覆 這個主題已經被鎖定了, 您無法在這個主題編輯文章或是回覆
前往頁面 上一頁  1, 2, 3, 4, 5, 6  下一頁
 WaLaDiver 潛水討論區 / 潛水活動區 Diving Activities / 2012-09-15 $199 (夜潛)

前往: 

無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票
無法 在這個版面附加檔案
可以 在這個版面下載檔案