回覆主題 回覆主題
1頁(共1頁) WaLaDiver 潛水討論區 / 潛水器材區 Diving Equipment / 電腦錶  

發表文章主題: 電腦錶 發表於: 10 十二月 2012, 22:34
BBgodive
自己友

我有個...你哋嘅小問題..... 呀.....

我想知應該用左手定係右手帶架? 唔好話喜歡哪邊就哪邊呀~~
Thanks! mega grin

引言回覆
檢視會員個人資料 發送私人訊息  
發表文章主題: 發表於: 11 十二月 2012, 01:54
chris2046
營養師/虹膜師

我帶係頭既... noch cooler

發表文章主題: Re: 電腦錶 發表於: 11 十二月 2012, 09:25
p-five
5cf

BBgodive 寫到:
我有個...你哋嘅小問題..... 呀.....

我想知應該用左手定係右手帶架? 唔好話喜歡哪邊就哪邊呀~~
Thanks! mega grin

點解唔得呀?隻錶你自己睇,帶響個口裡面要睇拎出梨睇都得呀!正如個個潛水人都有氣壓計,有 d 任佢調調 fling 冇氣都唔理一理,我就張佢扎響手度,一邊睇錶一邊睇電腦。個人覺得只要自己鐘意,帶邊度都得除非係平時你自己唔睇要人同你目及住既就唔同,咁張隻錶帶響人地度就更佳了。 klatschen

發表文章主題: 發表於: 11 十二月 2012, 10:22
BBgodive
自己友

chris2046 寫到:
我帶係頭既... noch cooler

哈哈哈...... 如果見到你唔係帶係頭.... 你就係........

Turtle egg hpfend lachen

引言回覆
發表文章主題: Re: 電腦錶 發表於: 11 十二月 2012, 10:29
BBgodive
自己友

p-five 寫到:
點解唔得呀?隻錶你自己睇,帶響個口裡面要睇拎出梨睇都得呀!正如個個潛水人都有氣壓計,有 d 任佢調調 fling 冇氣都唔理一理,我就張佢扎響手度,一邊睇錶一邊睇電腦。個人覺得只要自己鐘意,帶邊度都得除非係平時你自己唔睇要人同你目及住既就唔同,咁張隻錶帶響人地度就更佳了。 klatschen

Thanks 呀~~~本來我都無哩個疑問架..... 但有個DM突然走黎同我講, 叫我將隻錶轉去右手, 因為方便左手用放氣管時, 右手可以看錶.....
所以想知大家點安置佢囉~

嘻嘻....我都知我係多此一問架喇!!!! mega grin

引言回覆
發表文章主題: Re: 電腦錶 發表於: 12 十二月 2012, 00:57
chris2046
營養師/虹膜師

BBgodive 寫到:
p-five 寫到:

Thanks 呀~~~本來我都無哩個疑問架..... 但有個DM突然走黎同我講, 叫我將隻錶轉去右手, 因為方便左手用放氣管時, 右手可以看錶.....
所以想知大家點安置佢囉~

嘻嘻....我都知我係多此一問架喇!!!! mega grin

太主觀喇...你帶係我隻手都得架... anmachen

發表文章主題: Re: 電腦錶 發表於: 12 十二月 2012, 11:05
BBgodive
自己友

chris2046 寫到:
太主觀喇...你帶係我隻手都得架... anmachen

唔得..... 你要帶係頭架!
不過......你帶多隻係手都無妨嘅! anmachen

引言回覆
1頁(共1頁)
回覆主題 回覆主題
 WaLaDiver 潛水討論區 / 潛水器材區 Diving Equipment / 電腦錶

前往: 

無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票
無法 在這個版面附加檔案
可以 在這個版面下載檔案