回覆主題 回覆主題
1頁(共3頁) WaLaDiver 潛水討論區 / 潛水器材區 Diving Equipment / Nitrox  前往頁面 1, 2, 3  下一頁

發表文章主題: Nitrox 發表於: 21 一月 2013, 13:30
BBgodive
自己友

有誰學過 Nitrox 嗎?
值得學嗎?? 難嗎?? 好像要計數的~~~

引言回覆
檢視會員個人資料 發送私人訊息  
發表文章主題: Re: Nitrox 發表於: 22 一月 2013, 01:24
自己友

BBgodive 寫到:

值得學, 不難, 是要計簡單數的!

發表文章主題: Re: Nitrox 發表於: 22 一月 2013, 14:09
BBgodive
自己友

87290 寫到:

值得學, 不難, 是要計簡單數的!

真的~ ok....咁我慎重考慮一下!!! noch cooler
Thanks!

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 22 一月 2013, 23:23
Hugh
人稱大毒Hugh

Moderator

學啦, 好有用.

發表文章主題: 發表於: 23 一月 2013, 10:01
BBgodive
自己友

Hugh 寫到:
學啦, 好有用.

真係好有用嘅!?

唔知香港學貴唔貴呢? 要學幾耐架? 難唔難(煩)過O仔計嘅數架??
我....已經唔記得晒點計喇~~ schlagen

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 23 一月 2013, 11:07
藍血人
周維游,咬地球

Hugh 寫到:
學啦, 好有用.

真係好有用嘅!?

唔知香港學貴唔貴呢? 要學幾耐架? 難唔難(煩)過O仔計嘅數架??

arround $1000-1500 / 7hrs - 8hrs

發表文章主題: 發表於: 23 一月 2013, 21:36
Hugh
人稱大毒Hugh

Moderator

Hugh 寫到:
學啦, 好有用.

真係好有用嘅!?

NDL長左, 你話好唔好?
數我覺得唔難計, 差唔多既野.
上兩日half day或一日full day攪掂.
之後潛......更係睇computer啦. anmachen

發表文章主題: 發表於: 24 一月 2013, 10:23
BBgodive
自己友

藍血人 寫到:
arround $1000-1500 / 7hrs - 8hrs

Oh.....咁係咪又好似OW同AOW咁比本書我自己睇? 要唔要考試架?? 之後係咪又會有張 PADI 嘅卡證明我讀過呀??? 包唔包出海實習架???? mega grin

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 24 一月 2013, 10:25
BBgodive
自己友

Hugh 寫到:
NDL長左, 你話好唔好?
數我覺得唔難計, 差唔多既野.
上兩日half day或一日full day攪掂.
之後潛......更係睇computer啦. anmachen

好呀....我好爛玩架!!!! klatschen

唔知網上面有無資料我可以睇定下先呢??? zunge zeigen

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 24 一月 2013, 20:20
mark
mark, from macau.

我都想學呀!!!
爛玩+1 LOL

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 24 一月 2013, 22:21
BBgodive
自己友

mark 寫到:
我都想學呀!!!
爛玩+1 LOL

咁... 唔好想喇~~
學啦!!!! noch cooler

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 25 一月 2013, 11:25
mark

mark 寫到:
我都想學呀!!!
爛玩+1 LOL

咁... 唔好想喇~~
學啦!!!! noch cooler

好想呀~!!!!

來香港學要就時間..(其實可能搞到其它人就我) 有d難呢...
而且我係高三(雖然我學校好hea..冇咩做)

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 25 一月 2013, 20:05
BBgodive
自己友

mark 寫到:

好想呀~!!!!

來香港學要就時間..(其實可能搞到其它人就我) 有d難呢...

e.... macau 真的沒有嗎? 山長水遠又真係唔係好方便喎!!!! verlegen

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 26 一月 2013, 08:38
mark

mark 寫到:

好想呀~!!!!

e.... macau 真的沒有嗎? 山長水遠又真係唔係好方便喎!!!! verlegen

其實澳門有..只不過個教練幾busy吓..
(我有諗過外遊時候學..or過泥香港用2個weekend 搞掂佢haha)

引言回覆
發表文章主題: 發表於: 26 一月 2013, 11:13
BBgodive
自己友

mark 寫到:

其實澳門有..只不過個教練幾busy吓..
(我有諗過外遊時候學..or過泥香港用2個weekend 搞掂佢haha)

嘻嘻...我都想係外潛時順便學埋~
咁就唔駛就黎就去...一日過攪掂佢!!! noch cooler noch cooler noch cooler

引言回覆
1頁(共3頁)
回覆主題 回覆主題
前往頁面 1, 2, 3  下一頁
 WaLaDiver 潛水討論區 / 潛水器材區 Diving Equipment / Nitrox

前往: 

無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票
無法 在這個版面附加檔案
可以 在這個版面下載檔案